Polski

Cześć

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

chkaplan Jestem Krzysztof - widziałem gdzieś execa Broken Sword 1 PL - rewelka - zacząłem szukać i trafiłem tu - choć nie widzę w spisie tej gierki :-( nie wiem o co chodzi -została wykasowana ???

Ponadto interesuje mnie seria z drakulą - pozdrawiam
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/czesc-t2273.html
2012-11-21T12:34:03+01:00
Jestem Krzysztof - widziałem gdzieś execa Broken Sword 1 PL - rewelka - zacząłem szukać i trafiłem tu - choć nie widzę w spisie tej gierki :-( nie wiem o co chodzi -została wykasowana ???

Ponadto interesuje mnie seria z drakulą - pozdrawiam

2012-11-21T18:20:34+01:00

Re: Cześć

Broken Sword skasowałem parę dni temu ze "Strefy Zrzutu".
Powód był prozaiczny - to bardzo stary exek i mało osób potrafiło go odnaleźć na stronie.

BS to akurat tytuł zaliczany do tzn. Special Release -> The Company nie zajmuje się w tym momencie wydawaniem gier z innych platform niż Amiga. Jedynie raz na jakiś czas robimy wyjątek. W tej chwili jednak jest to absolutnie wykluczone. Ściągnij sobie Flojda ze strony, jeśli lubisz przygodówki.

Dobrze jednak, że napisałeś o tym exeku - udowodniłeś mi, że jest sens przywrócić go do pobrania, ale już ze strony głównej (oczywiście będzie dostępny w innym miejscu).
Nie nastąpi to jednak szybko - musi zostać odświeżony, a obecnie już 2 miesiące "fabryka" stoi.

Za słowa uznania dziękujemy :)

2012-11-22T14:20:04+01:00

Witaj, na forum, tak jak pisze Antek, usunięto.

2012-11-22T19:46:52+01:00

Cześć, jest jak pisze Elmek. :mrgreen:

2012-11-23T00:38:15+01:00

Witam :welcome: i zapraszam na nasze szalone forum :)

Return to Przywitaj się