Na imię mi Kamil, rocznik 87, lokalizacja Głogów nad Odrą, wychowywali mnie starsi bracia więc AMIGE mam we krwi + wszystkie SECRET SERVICE i 3 TOMY KOMPENDIUM WIEDZY SECRET SERVICE. Niesamowicie cieszy mnie fakt że ktoś w końcu postanowił popracować nad reaktywacją starych gierek. Łezka mi się zakręciła w oku kiedy zobaczyłem Elvirę, Ruff'n'Tumble, i Lotusa3 z pełnym nagłośnieniem. Respekt dla chłopaków. Pozdrawiam
Cześć !
Moderator: Elmek13
Cześć wszystkim
Na imię mi Kamil, rocznik 87, lokalizacja Głogów nad Odrą, wychowywali mnie starsi bracia więc AMIGE mam we krwi + wszystkie SECRET SERVICE i 3 TOMY KOMPENDIUM WIEDZY SECRET SERVICE. Niesamowicie cieszy mnie fakt że ktoś w końcu postanowił popracować nad reaktywacją starych gierek. Łezka mi się zakręciła w oku kiedy zobaczyłem Elvirę, Ruff'n'Tumble, i Lotusa3 z pełnym nagłośnieniem. Respekt dla chłopaków. Pozdrawiam
Re: Cześć !
witaj panie 

...i dziewczyn / dziewcząt / kobiet.
A tak poza tym to witaj.

A tak poza tym to witaj.

A tak tak
Kobitek w szczególności.
Z tymi SECRET SERVICE - nie wiem na ile to może być pomocne z mojej strony ale jeśli ktoś coś potrzebuje to mogę wyszukać, zrobić skan - solucje, mapki, itp. Jestem do usług. Pozdrawiam.

Z tymi SECRET SERVICE - nie wiem na ile to może być pomocne z mojej strony ale jeśli ktoś coś potrzebuje to mogę wyszukać, zrobić skan - solucje, mapki, itp. Jestem do usług. Pozdrawiam.
Cześć.
Co do tego skanowania, to jakbyś miał inne magazyny niż Secret Service to zapraszam na RetroReaders.
Sekretne Serwisy są w połowie gotowe a w drugiej połowie "zafixowane" na termin w przyszłości, więc się pojawią.
Ale rąk do skanowania nigdy za wiele...
Co do tego skanowania, to jakbyś miał inne magazyny niż Secret Service to zapraszam na RetroReaders.
Sekretne Serwisy są w połowie gotowe a w drugiej połowie "zafixowane" na termin w przyszłości, więc się pojawią.

Ale rąk do skanowania nigdy za wiele...
Witamy w krainie gdzie obcy ginie 
Nowy Prince Biszkopt. Witaj i zachowuj się grzecznie. 

Ja chopie witej 

Witamy, witamy 
To były trzy wydania Kompendium Wiedzy od SS
To ja jakoś poproszę Kompendium Wiedzy 3
Firma, gdzie to wrzucicie?

To były trzy wydania Kompendium Wiedzy od SS

To ja jakoś poproszę Kompendium Wiedzy 3

Firma, gdzie to wrzucicie?
Pytaj shoonaya
A nawet K4, K5 oraz Konsolowe Kompendium.SARTAM wrote:To były trzy wydania Kompendium Wiedzy od SS![]()
![]()
Jako że w Secret Service były jakieś tam przetasowania nie są one już czerwone jak SS, ale napewno pisane przez większość ekipy poprzednich kompendiów.
-- 15 Sie 2010, 20:55 --
Pytaj Anthroxa.Anthrox wrote:Pytaj shoonaya

Wróć się spytać Shoonaya