Trzeba sie przywitac 
Jestem rocznik 81 - gralem w wiekszosc gier ktore macie - mam CCNA i MCP, no i pracuje w Anglii jako IT technik.
Sam pomysl execów zajebiaszczy - winuae bylo zawsze niewygodne
.
Trzeba by wiecej reklamy zrobic tego serwisu
.
moj pierwszy komp to commodore 64 potem amiga 600 a potem to juz pecety
a teraz mam I7 920 2,66ghz, 6gb 1666mhz ramiku, karta grafy ati 2x4870, win 7 64, - ale powiem wam ze jak sobie pogralem w niektore execi jakie tu macie (north and south czy flashback) to te gry sa bardziej grywalne niz co kolwiek na obecnych maszynach:)
Oby tak dalej
P.S. north and south dziala tylko pod winowsem xp (stary loader) i nie mozna zmieniac jednostek w czasie bitwy (przynajmniej nie znalazalem klawisza ktory to moze robic
)
Pozdrawiam zapalencow amigi a szczegolnie twórcow tego serwisu

Jestem rocznik 81 - gralem w wiekszosc gier ktore macie - mam CCNA i MCP, no i pracuje w Anglii jako IT technik.
Sam pomysl execów zajebiaszczy - winuae bylo zawsze niewygodne

Trzeba by wiecej reklamy zrobic tego serwisu

moj pierwszy komp to commodore 64 potem amiga 600 a potem to juz pecety

a teraz mam I7 920 2,66ghz, 6gb 1666mhz ramiku, karta grafy ati 2x4870, win 7 64, - ale powiem wam ze jak sobie pogralem w niektore execi jakie tu macie (north and south czy flashback) to te gry sa bardziej grywalne niz co kolwiek na obecnych maszynach:)
Oby tak dalej

P.S. north and south dziala tylko pod winowsem xp (stary loader) i nie mozna zmieniac jednostek w czasie bitwy (przynajmniej nie znalazalem klawisza ktory to moze robic

Pozdrawiam zapalencow amigi a szczegolnie twórcow tego serwisu