Polski

Czołem Kompania

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

cineckin Witam wszystkich, na czele z prześwietnym administratorium :-) .

Łezka się w oku każdego kasztana kręci, jak widzi tylu fanów przyjaciółki. Jakim cudem nie znałem Was do tej pory, tego najstarsze kasztany nie wiedzą.

W razie wojny nie podaje swojego wieku ( po co niepotrzebnie zawyżać średnią ), ale niech zorientowanym w temacie kasztanom niech wystarczy fakt, że moim pierwszym komputerem był .... ZX Spectrum+ 48k i dopiero po 5 latach "posiadłem" za ciężko zarobione na budowach pieniądze Amigę 500 .... płacąc markami NRD....

Oba komputery mam zresztą do tej pory, są na chodzie (ZX przełożony do obudowy Commodore 116 + AY), dzięki Amidze zacząłem zarabiać pierwsze oficjalne pieniądze (DTP) ... i tak mi zostało do dziś. Tzn. nie zarabiam już na niej, ale dalej siedzę w branży IT.

I niech mi wszystkie kasztany świata na głowę spadną jeśli przynajmniej raz na kwartał nie odpalę Amisi i nie pogiercuję trochę.... taką miodność jaką miała WIĘKSZOŚĆ gier na 500, ma teraz może z 5% nowych gier.

Hail, hail Amiga !!
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/czolem-kompania-t1439.html
2011-09-03T15:02:33+01:00
Witam wszystkich, na czele z prześwietnym administratorium :-) .

Łezka się w oku każdego kasztana kręci, jak widzi tylu fanów przyjaciółki. Jakim cudem nie znałem Was do tej pory, tego najstarsze kasztany nie wiedzą.

W razie wojny nie podaje swojego wieku ( po co niepotrzebnie zawyżać średnią ), ale niech zorientowanym w temacie kasztanom niech wystarczy fakt, że moim pierwszym komputerem był .... ZX Spectrum+ 48k i dopiero po 5 latach "posiadłem" za ciężko zarobione na budowach pieniądze Amigę 500 .... płacąc markami NRD....

Oba komputery mam zresztą do tej pory, są na chodzie (ZX przełożony do obudowy Commodore 116 + AY), dzięki Amidze zacząłem zarabiać pierwsze oficjalne pieniądze (DTP) ... i tak mi zostało do dziś. Tzn. nie zarabiam już na niej, ale dalej siedzę w branży IT.

I niech mi wszystkie kasztany świata na głowę spadną jeśli przynajmniej raz na kwartał nie odpalę Amisi i nie pogiercuję trochę.... taką miodność jaką miała WIĘKSZOŚĆ gier na 500, ma teraz może z 5% nowych gier.

Hail, hail Amiga !!

2011-09-03T15:44:05+01:00

Re: Czołem Kompania

Witamy!

cineckin wrote:Jakim cudem nie znałem Was do tej pory, tego najstarsze kasztany nie wiedzą.
Bo dopiero trochę ponad rok, jako strona z forum, istniejemy w sieci.

cineckin wrote:W razie wojny nie podaje swojego wieku
W razie wojny liczy się tylko czy masz kategorię A (atarowca wal z gumowca) czy D (do dyspozycji wroga). Kategorie pośrednie, czyli B (bede walczyć abo nie bede) i C (co złego to nie ja) się nie liczą. :haha:

2011-09-03T16:42:09+01:00

Dobrze się przedstawiłeś. Bo zaraz Elmkowa panda by wpadła i znowu marudziła.

2011-09-03T16:45:55+01:00

A Elmkowa Panda wygląda tak:
Image

:welcome:

2011-09-04T00:12:31+01:00

Shoonay wrote:Bo dopiero trochę ponad rok, jako strona z forum, istniejemy w sieci.

NARESZCIE jest MY, a nie WY :hee:

Powitać!
A średniego wieku nie zawyżasz - póki co rekordziści mają około 50 lat lub troszeczkę ponad - więc odnajdziesz się! :hee:

2011-09-04T00:22:13+01:00

Witamy witamy w skromnych bobrzych progach. :hee:

2011-09-04T08:26:32+01:00

A ja to wszystko widzę, nie marudzę, tylko dbam o porządek na forum. Zgodnie z ochroną zagrożonych gatunków, pokazywanie moich zdjęć nago jest nie dozwolone. :lol2: A tak poza tym to witam nowego kasztana. :roll:

Return to Przywitaj się