Polski

Dobry dzień... :)

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

chowder Witam wszystkich na tym nie tuzinkowym forum....

Jam jest Łukasz i mieszkam w Łodzi... to tyle zwierzeń :foch1:

Co do przygody z Amigą... zakończyła się niestety dawno temu na giełdzie komputerowej... a zaczęła jako prezent na komunie... i wtedy się zaczęło... to co się działo w moim domu a było udziałem moim i mojego taty jest nie do opisania... i tu od razu polecę historyjką... otóż tata gdy grał w Dune to przylepiał na tv w miejscy mapy kawałki papierka (podczas 1-go rozpoznania mapy) w miejscu wrogich baz... i gdy zaczynał od nowa było już łatwiej...kiedyś mnie prawie powiesił gdy to przez pomyłkę zwaliłem na dół.... :killer: takie czity kiedyś były... :-E... ja mogę pochwalić się dwukrotnym spaleniem tv... np. jeden raz grając 26h bez przerwy (rodzice gdzieś pojechali) z bratem w Wings :hee: ... Amiga na mnie ( i na moim tacie) odcisnęła ogromne piętno... nigdy nie zapomnę tego dnia z Wings...( i rozmowy z rodzicami na temat tv) albo godzin przy Cannon Fodder... teraz już gram malutko ale na pewno popykam w kilka tytułów (mam nadzieje że nie spale laptopa :roll: )

na forum trafiłem przez przypadek... gdzieś kiedyś trafiłem na grę TC... i ostatnio zaryzykowałem wpisując tą nazwę w google.... i oto jestem... :-)

także po tym przydługim powitaniu.... witam :-P
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/dobry-dzien-t1245.html
2011-06-21T18:50:43+01:00
Witam wszystkich na tym nie tuzinkowym forum....

Jam jest Łukasz i mieszkam w Łodzi... to tyle zwierzeń :foch1:

Co do przygody z Amigą... zakończyła się niestety dawno temu na giełdzie komputerowej... a zaczęła jako prezent na komunie... i wtedy się zaczęło... to co się działo w moim domu a było udziałem moim i mojego taty jest nie do opisania... i tu od razu polecę historyjką... otóż tata gdy grał w Dune to przylepiał na tv w miejscy mapy kawałki papierka (podczas 1-go rozpoznania mapy) w miejscu wrogich baz... i gdy zaczynał od nowa było już łatwiej...kiedyś mnie prawie powiesił gdy to przez pomyłkę zwaliłem na dół.... :killer: takie czity kiedyś były... :-E... ja mogę pochwalić się dwukrotnym spaleniem tv... np. jeden raz grając 26h bez przerwy (rodzice gdzieś pojechali) z bratem w Wings :hee: ... Amiga na mnie ( i na moim tacie) odcisnęła ogromne piętno... nigdy nie zapomnę tego dnia z Wings...( i rozmowy z rodzicami na temat tv) albo godzin przy Cannon Fodder... teraz już gram malutko ale na pewno popykam w kilka tytułów (mam nadzieje że nie spale laptopa :roll: )

na forum trafiłem przez przypadek... gdzieś kiedyś trafiłem na grę TC... i ostatnio zaryzykowałem wpisując tą nazwę w google.... i oto jestem... :-)

także po tym przydługim powitaniu.... witam :-P

2011-06-21T19:01:57+01:00

Re: Dobry dzień... :)

Witamy i do nałogowego grania w amigowe gry zapraszamy! :mrgreen:

2011-06-21T20:20:35+01:00

Dobrze, że Cię nie odstraszyły starsze wersje i fałszywe alarmy o wirusach.
Na szczęście w nowych wersjach exeków ten problem odchodzi w zapomnienie ;)

2011-06-21T20:25:45+01:00

A ja życzę spalenia laptopa,kupna nowego i znów spalenia i znów kupna.... :lol2:

:welcome:

2011-06-22T23:17:13+01:00

:welcome:
Dwadzieścia sześć godzin :mysli: Tosh to ponad doba
I tak bez snu? Chylę czoła :-E Pewnie nie widzieliście jak zapisać stan :lol2:
Ukończyliście zanim się spalił ?? ]:->

2011-06-23T07:29:19+01:00

Snu nie było na pewno...w zasadzie to gdyby nie wysiadł tv to pewnie gralibyśmy dalej... :-| a co do gry to pewnie skończyliśmy... ale teraz to już dokładnie nie pamiętam... i w miedzy czasie były też inne gry (także przesadziłem że to było tylko Wings) dla odstresowania... ale amiga i tv świeciły się cały czas... teraz to bym chyba umarł po takim maratonie... :haha:

2011-06-23T09:32:34+01:00

Kolejny Łodziak... widzę, że Kasztany Łódzkie rosną w silę... jak się uda przejmiemy kontrolę nad forum... ( na razie plany, ale kto wie)

2011-06-23T09:53:45+01:00

Polecam oglądać Pingwiny z Madagaskaru :hee:

Return to Przywitaj się