amigaman1988Nazywam się Bartek, mam 21 lat, jestem graczem retro, gry na Amigę, NES i SNES to mój świat, ale najnowszymi tytułami też nie gardzę! Moje ulubione tytuły z Amigi to: - Cannon Fodder 1&2 - The Settlers - Jimmy White's Whirlwind Snooker Jak jeszcze mi coś przyjdzie na myśl to dopiszę.amigaman1988Page 1 of 22https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/eeelllooooo-t647.htmlhttps://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/eeelllooooo-t647.html
Nazywam się Bartek, mam 21 lat, jestem graczem retro, gry na Amigę, NES i SNES to mój świat, ale najnowszymi tytułami też nie gardzę! Moje ulubione tytuły z Amigi to: - Cannon Fodder 1&2 - The Settlers - Jimmy White's Whirlwind Snooker Jak jeszcze mi coś przyjdzie na myśl to dopiszę.
Anthrox wrote:Witaj, pochwal się jak trafiłeś do nas
W sumie przez przypadek kilka miesięcy temu znalazłem chyba na Chomikuj osobę o nicku Ami4ever, która wystawiła EXEki właśnie od "The Company". Było to fajne, gdyż do grania w te gierki nie był potrzebny WinUAE. Chciałem w googlach poszukać czy nie ma jakichś nowych tytułów. No i tak przez przypadek trafiłem tutaj. A z ulubionych gierek przypomniało mi się jeszcze kilka tytułów: - Wings - Wings Of Fury - Gods - PP Hammer - Boulder Dash - Lotus III - Prince Of Persia - Lemmings - Lost In Mine - Swiv - Lost Dutchman Mine - Battle Chess (normalne, nie chińskie) - Blockout - Ruff'n Tumble - Ugh!
Jak będziesz miał odpowiednią ilość postów będziesz mógł na nie złożyć req. Z ulubionymi tytułami polecam póki co udać się do topicu w dziale pogaduszki.
W amigowej wersji The Settlers jest jeden bajer, którego w pc-towej odmianie nie udało mi się zastosować w czasie gry - chodzi o budowę "przejścia granicznego " tak by od wroga pobierać żołnierzy i materiały budowlane
No właśnie, mi też tego przy PC-towej wersji brakowało :( chociaż zaletą jest tryb VGA, nawet przyzwyczaiłem się do tego trybu. A i nie wiem jak podłączyć 2 mysze aby grać na split screenie.
Nigdy nie grałem na dwie myszki nawet na Amidze, ale może zadaj pytanie na forum jako nowy temat Jeżeli jest taka możliwość to ludzie z The Company na pewno dadzą Tobie odpowiedź
Dowiedziałeś się już jak z drugą myszką w emulatorze bo tak jak by brać sprawę na "chłopski rozum" to jena myszka na złączu PS druga na COM i może to wypali