Polski

elo wszystkim :)

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

ulysses Witam pięknie,

Miło mi Was wszystkich powitać. Jestem starym amigowcem. W tym roku przyszło mi skończyć 40 wiosenek :). Moja młodość to właśnie czasy Amisi. Z rozrzewnieniem sięgam do starych gierek z Amigi. Swoją drogą zakupiłem sobie na allegro 2 egzemplarze A500+ i czasem pykam na oryginale :). Dzisiejsze gry w porównaniu do starych to dno i metr mułu niestety. Właściwie bardziej to filmy niż gry. Dlatego też z uwielbieniem sięgam po te klasyczne tytuły. Cieszę się że powstała taki piękny projekt jak The Company. Życzę wytrwałości twórcom, a wszystkich forumowiczów jeszcze raz witam przepięknie

Pozdrawiam
Uly
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/elo-wszystkim-t1150.html
2011-05-11T18:51:32+01:00
Witam pięknie,

Miło mi Was wszystkich powitać. Jestem starym amigowcem. W tym roku przyszło mi skończyć 40 wiosenek :). Moja młodość to właśnie czasy Amisi. Z rozrzewnieniem sięgam do starych gierek z Amigi. Swoją drogą zakupiłem sobie na allegro 2 egzemplarze A500+ i czasem pykam na oryginale :). Dzisiejsze gry w porównaniu do starych to dno i metr mułu niestety. Właściwie bardziej to filmy niż gry. Dlatego też z uwielbieniem sięgam po te klasyczne tytuły. Cieszę się że powstała taki piękny projekt jak The Company. Życzę wytrwałości twórcom, a wszystkich forumowiczów jeszcze raz witam przepięknie

Pozdrawiam
Uly

2011-05-11T18:54:45+01:00

Re: elo wszystkim :)

Mógłbyś opisać wrażenia jak Ci się podoba design strony głównej TC?
Bo same exeki są chwalone a mało kto komentuje jak mu się podoba strona główna :-)

2011-05-11T19:05:38+01:00

Witoj u nos!

2011-05-11T19:51:39+01:00

Anthrox wrote:Mógłbyś opisać wrażenia jak Ci się podoba design strony głównej TC?
Bo same exeki są chwalone a mało kto komentuje jak mu się podoba strona główna :-)

Graficznie strona jest bardzo zmyślnie zrobiona. Motyw budynku jest super pomysłem. Trochę mało jest treści merytorycznych. Ale z drugiej strony cóż można by tu umieścić. Chyba wszystko co trzeba jest na swoim miejscu :). Nie wiem jak to się ma do praw autorskich, ale myślę, że przyjemnym pomysłem byłoby zamieszczenie, tudzież umieszczenie gdzieś linków do instrukcji (wszak instrukcje do większości gier z Amisi to taki smaczek do gry). Namierzyłem jedna taka stronę ze skanami instrukcji, jeśli coś służę namiarem.

Pozdrawiam raz wtóry
Uly

2011-05-11T20:31:26+01:00

Witamy w szeregach AA. :roll: :mrgreen:

Return to Przywitaj się