Re: Greetings!Nie jestem biszkoptem!

Moderator: Elmek13
olesio wrote:Witam również na forum. Nie rozpiszę się tym razem za wiele, bo jak czytałaś @ina2108 jest to nieporządane tutaj. A przynajmniej w moim wykonaniu. Lub stanowi pożywkę do złośliwych żartów między innymi Hardy'ego piekarzaA i moją rzekomą niską samoocenę, to niektórzy wolą pooceniać. Ale na zlot to już się buce nie pofatygują
Dlatego na zakończenie tego posta również mogę Ciebie już teraz zaprosić na kolejny Zlot TheCompany. Za pewne będzie za niecały rok (pewnie znów w okolicach 15.08) i za pewne znowu u Elmka (czyli w Łodzi), o ile się nic nie zmieni
olesio wrote:Spoko, po pijaku Elmek przestawi położenie Łodzi nawet i na Bałtyk
Anthrox wrote:Mamy niecodzienną możliwość udokumentować jak samce z rodziny TC, które dzięki bogato rozwiniętemu węchowi cyfrowemu, potrafiącego wyczuć polską samicę w odległości ~3511km², w skrajnych przypadkach dochodzącej nawet do ~40076km² po namierzeniu samiczki zachowują się całkiem odmiennie niż moglibyśmy się spodziewać śledząc życie innych gatunków.
Mianowicie jednostka biologiczna z rodziny ssakowatych zazwyczaj przez serię zalotów doprowadza do stworzenia więzi emocjonalnej na wyłączność.
W przypadku gatunku TC mamy odmienne zachowanie - tutaj dana samica traktowana jest jako dobro wspólne, więc samiec przyciąga ją do gniazda-matki w celu zapoznania z pozostałymi przedstawicielami gatunku...
*dzyń*dzyń*dzyń* - przerwa na reklamy
orhom wrote:ale my łysi z wielkimi brzucholami nie mamy nic przeciwko małolatom.
Ihtiusowi na nogachAnthrox wrote:I to nie tylko na głowie
orhom wrote:my łysi z wielkimi brzucholami nie mamy nic przeciwko małolatom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
ihtius wrote:Spoko, spoko, niektórym jeszcze kilka włosów zostało.
ina2108 wrote:Łysi z wielkimi brzucholami?
To ile Wy macie lat?
40?