Polski

Greetings!Nie jestem biszkoptem!

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

ina2108 Witam,
Jestem dość małomówna, więc czasami może dość dużo czasu minąć zanim znów się odezwę, ale krótko o sobie:
-Mam na imię Ewelina (Ewela)
-Mam 26 lat
-Mieszkam w Poznaniu
Wiem, wiem...jestem dość stara na takie rzeczy, ale sentyment jakim darzę te gierki jest ode mnie silniejszy :haha:
Bardzo dużo czasu spędziłam ze swoją Amigą 500, z resztą razem z bratem, i chętnie znów do nich wracam w formie właśnie Waszych exe-ków :-)
Gier w które grałam jest na prawdę sporo, tak więc dużo byłoby do wymieniania, ale myślę, że prędzej czy później wyjdzie w praniu :haha:

Dziękuje za uwagę,
Pozdrawiam, Ewela
Page 1 of 5 5 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/greetings-nie-jestem-biszkoptem-t2869.html
2013-08-27T12:57:08+01:00
Witam,
Jestem dość małomówna, więc czasami może dość dużo czasu minąć zanim znów się odezwę, ale krótko o sobie:
-Mam na imię Ewelina (Ewela)
-Mam 26 lat
-Mieszkam w Poznaniu
Wiem, wiem...jestem dość stara na takie rzeczy, ale sentyment jakim darzę te gierki jest ode mnie silniejszy :haha:
Bardzo dużo czasu spędziłam ze swoją Amigą 500, z resztą razem z bratem, i chętnie znów do nich wracam w formie właśnie Waszych exe-ków :-)
Gier w które grałam jest na prawdę sporo, tak więc dużo byłoby do wymieniania, ale myślę, że prędzej czy później wyjdzie w praniu :haha:

Dziękuje za uwagę,
Pozdrawiam, Ewela

2013-08-27T14:23:30+01:00

Re: Greetings!Nie jestem biszkoptem!

No to zapraszam do czynnego udziału na forum :)

:welcome:

2013-08-27T14:38:19+01:00

Powrót Janusza za 3...2...1..

2013-08-27T16:07:03+01:00

Janusz nie jest z wielkopolski, 26 lat - ale świeżynka na forum się trafiła :tuptup1:
Zachęcam Cię do pisania Eve na naszym forum, mimo że rzucają tu mięsem wszyscy ciesza się jak widzą kobietę :tuptup1:

2013-08-27T16:09:28+01:00

:welcome:

2013-08-27T16:10:25+01:00

Czcigodny Pan Bóbr wita i pozdrawia. ]:->

"Czcigodny" - chyba bardziej trzeźwy... Elmek

2013-08-27T17:07:51+01:00

wszystko dobrze panie bobrze ;)
witaj ewela

2013-08-27T17:52:23+01:00

Dzięki za miłe przyjęcie!i faktycznie nie jestem Januszem :-)
Kobieta z krwi i kości ;)
W ogóle zaglądają tu jakieś kobietki?
Bo wiem, że niestety jest to rzadkość na tego typu forach :hmm:

-- 27 Sie 2013, 18:52 --

Rzucacie mięsem?
Nie, nie wierzę ;)

Nie schabowymi z grilla. Kobietki są, ale tu same napaleńce jak widzą różowy nick. Więc zrozum... kobieta na forum - pisanie innych na forum. [Elmek - twój dowódca]

Ps. Reszta wara od poprawiania postów.

2013-08-27T18:49:29+01:00

ina2108 wrote:W ogóle zaglądają tu jakieś kobietki?

Mało, dlatego obawiam się, że możesz się znudzić :mrgreen:

Póki co znane kobiety na TC:

1) Demonic - administratora, ale nie jest przyzwyczajona do korzystania z forum, dlatego praktycznie się nie udziela
2) MoDa - była aktywna, dopóki polowała na Adepta, ostatecznie wyniknął romans z arczibeatboxem, ale ten ostatni zrobił kwas dając jej kosza
3) Emu - napisała 20 postów i nas zostawiła ;-(
4) dorka504 - siostra rokiego76, napisała dwa posty, ale nie zainteresowała się forum
5) amiga - zagraniczna kobietka, obecnie się nie udziela, a była fajna - zgłaszała nam, że ktoś exeki na ebayu sprzedaje
6) Rodzynka "Kółko Wzajemnego Zainteresowania Głaskania się po Jajach" Panciówna - kobieta naszego administratora, która ma sporo celnych uwag, ale zazwyczaj przesiaduje na koncie "Pancio" i pilnuje, by nikt jej chłopaka nie podrywał
7) pozostałe kobietki jak rycerka to są osobniczki, które sępią REQ - nie wymieniam :hee:

2013-08-27T19:34:08+01:00

Anthrox wrote:pozostałe kobietki jak rycerka to są osobniczki, które sępią REQ - nie wymieniam :hee:

Wybacz, że zawracam gitarę, ale jak już tak wyczerpująco odpowieziałeś na moje pytanie :haha: , to chciałabym wiedzieć co oznacza skrót REQ?
Niestety jestem w tej kwestii laikiem ;-(

2013-08-27T19:47:50+01:00

REQ - skrót od ang. request oznaczający "prośbę". W naszym sloganie TC przyjęło się, że REQ oznacza prośbę o zrobienie tytułu amigowego do postaci exe :tuptup1:

Teraz sobie przypomniałem jeszcze anegdotkę.
Emu pisała bardzo długie posty - jak oleś.
Zażartowaliśmy sobie z tego i oleś się obraził twierdząc, że się z niego nabijamy i wybuchła potężna afera, bo oleś bardzo nie lubi, gdy ktoś się nawet po przyjacielsku zażartuje na jego temat - ma strasznie niską samoocenę - zobaczysz jak zajrzysz do tego tematu - będzie się odgrażał, że nie "musi pisać" :hee:

2013-08-27T20:38:40+01:00

Ostatnio prowadziliśmy spekulacje na temat dziwnych zakończeń nicków, zatem powitam Cię pytaniem: co oznacza 2108? Postawię oczywiście wyssaną z palca hipotezę: jest to Twój rok urodzenia, ale istnieje już wtedy wehikuł czasu, którym przeniosłaś się wstecz, by grać w stare gry. Oczywiście nie musiałabyś się cofać w czasie, gdyby nie fakt, że w 2068 roku Anthrox zaczął do exeków wbudowywać ścieżki dźwiękowe w formie bezstratnej obejmującej wszystkie słyszalne i niesłyszalne częstotliwości, co doprowadziło do tego, że zajmują one tak dużo, że pierwszy exek, którego zaczął z tą ścieżką wysyłać na serwer, jeszcze się na niego nie załadował do końca, jednocześnie tak bardzo zamulając łącza światowe, że nie można już też żadnych exeków ściągać.

Uprzedzając pytania - tak, piłem dzisiaj. [Sam bez Pandy] [Ban na 7 dni][Elmek]

PS. Zawsze miło ujrzeć kobietę, która korzysta z Opery :tuptup1:

Ps.1 Dobrze, że nie z amfiteatru. :haha: :haha: [Elmek]

2013-08-27T21:03:48+01:00

Tak to moja data urodzin, a mianowicie dzień i miesiąc :haha:
Po prostu łatwe do zapamiętania, i jest to mój jedyny nick którego zawsze używam...
z reguły jestem leniwa, i nie korzystam z wymyślnych nicków, których mogłabym zapomnieć ;)
Hmmm, powiadasz, że dzisiaj piłeś?
Faktycznie, po przeczytaniu Twoich przemyśleń, przeszło mi to przez głowę :haha:
Aczkolwiek nie neguję pomysłowości ;)

2013-08-27T21:09:24+01:00

ketyow wrote:Oczywiście nie musiałabyś się cofać w czasie, gdyby nie fakt, że w 2068 roku Anthrox zaczął do exeków wbudowywać ścieżki dźwiękowe w formie bezstratnej obejmującej wszystkie słyszalne i niesłyszalne częstotliwości, co doprowadziło do tego, że zajmują one tak dużo, że pierwszy exek, którego zaczął z tą ścieżką wysyłać na serwer, jeszcze się na niego nie załadował do końca, jednocześnie tak bardzo zamulając łącza światowe, że nie można już też żadnych exeków ściągać.

:bunny:

ketyow wrote:Ostatnio prowadziliśmy spekulacje na temat dziwnych zakończeń nicków

post37115.html

2013-08-27T21:12:29+01:00

Sailor Moon Witaj... w szeregach kasztanów po jasnej stronie księżyca... A reszta bandy wiesz Sailor Mars, Wenus, etc... pojawią się?

Ps. Nie jesteś stara w kwiecie wieku... dalej uganiasz się kapelusznikiem? :lol2:

2013-08-27T21:19:03+01:00

Kapelusznikiem? :-)
Domyślam sie, że chodzi Tobie o Mamo-chan? :-P
Już się nie uganiam...Ja Go już mam :haha:
reszta bandy się już chyba nie pojawi....straciłam nadzieję...

2013-08-27T21:24:32+01:00

no brawo !! Wersja polska: Mamoru... Chwyciłaś za kapelusz czy za grzyba... :haha:

Ale to dobrze, sprawa jasna. Czarujesz w domu. No zwołaj resztę sailorek... może być fajnie.

Ps. Widziałem wszystkie Sailor moon (tak wiem poj**any jestem jako dowódca)na Polsacie ale i tak opening (otwarcie) wolę niemieckie lepiej brzmi.

2013-08-27T21:25:40+01:00

ina2108 wrote:Już się nie uganiam...Ja Go już mam :haha:

Spokojnie Panowie, oddychać - to nie oznacza jeszcze tragedii :gatorlove:

2013-08-27T21:30:42+01:00

uuuf,, pufffffffffffffff, ah ah ah..... wdech, wydech... tylko powoli.. :D
Możecie trenować... i tak nici z tego. Antek nie podpuszczaj..reszty. Raczej Demonic pilnuj. Ps. Zapomniałeś napisać o Evie (żona moja), Ania (chrzestna moja) Ola (Siostra Zelmera) Ale one się udzielają na zlocie, nie na forum.

2013-08-27T21:33:18+01:00

Chwyciłaś za kapelusz czy za grzyba... :haha:
Za grzyba?nie...za berło :hee:
Anthrox wrote:
ina2108 wrote:Już się nie uganiam...Ja Go już mam :haha:

Spokojnie Panowie, oddychać - to nie oznacza jeszcze tragedii :gatorlove:

No kto wie?... ]:->

Return to Przywitaj się