No więc Amiga 600 za pieniądze z pierwszej komunii i granie kiedy tylko sie dało. Grałem jeszcze długo po tym jak miałem już później peceta. Do dziś nie wiem dlaczego nie można na pc zrobić normalnej gry na dwa dżojstiki, np.tj. Chaos Engine.
Odkrycie waszej strony moge porównać do odkrycia funkcji save w Settlersach. Duża radość.
Niewiem jak te exeki działają ale wygląda to jak na Amidze. Zupełnie innaczej sie gra niż na tym takim emulatorze. Prawie jak w oryginale

. Ostatnie 3 dni (i noce) wycięte z życiorysu. Brat ciupie w platformówki. Nawet dziadek (72l) przerzucił sie ze Starcrafta 2 spowrotem na Diune 2 (swego czasu przez jakies 6-7 lat grał CODZIENNIE wieczorem ). Nie ma to jak nazbierać melanżu i przy*****ć misylem w głównom baze wroga,albo podobijać ranne piksele w Cannon Fodder (za każdym razem jak włączam CF to musze dooglądać intro do końca). Także danke danke danke.
To co robicie jest dobre. I to co robicie jest potrzebne. Jako dumny posiadacz Amigi będe wspierał Was duchowo.