Polski

Hejka!

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

Skeevo Hejka. Jestem tutaj nowy i trafiłem pewno jak większość z Was szukając gier, w które grałem kiedyś na Amidze. Znam stronę od bardzo dawna lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Obecnie gram namiętnie w All Terrain Racing i podobnie jak kiedyś na swojej A600 gram na mapce Sport na dwóch pierwszych planszach i staram się ustanawiać jak najlepszy czasy na drugiej. Nie wiem, czy ktoś się bawił kiedyś w ustanawianie rekordów w tej grze ale jest dobra zabawa i cały czas się chce pobijać następny czas. Mój obecny rekord na drugiej mapie to 12.70 i od jakiegoś czasu nie mogę go pobić. Oczywiście grę przeszedłem również w całości wiele razy.

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników wielbicieli starych gier.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/hejka-t4932.html
2018-09-30T20:18:56+01:00
Hejka. Jestem tutaj nowy i trafiłem pewno jak większość z Was szukając gier, w które grałem kiedyś na Amidze. Znam stronę od bardzo dawna lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Obecnie gram namiętnie w All Terrain Racing i podobnie jak kiedyś na swojej A600 gram na mapce Sport na dwóch pierwszych planszach i staram się ustanawiać jak najlepszy czasy na drugiej. Nie wiem, czy ktoś się bawił kiedyś w ustanawianie rekordów w tej grze ale jest dobra zabawa i cały czas się chce pobijać następny czas. Mój obecny rekord na drugiej mapie to 12.70 i od jakiegoś czasu nie mogę go pobić. Oczywiście grę przeszedłem również w całości wiele razy.

Pozdrawiam Wszystkich użytkowników wielbicieli starych gier.

2018-09-30T21:04:13+01:00

Re: Hejka!

Siemka siemka. Witaj wśród swoich. Ja też 600-kę mordowałem. ATR i Skidmarka uwielbiałem.
Kto nie bił rekordów tygodniami? Mi to najlepsze czasy zawsze po pijaku wychodziły :-E
Pozdrowionka

2018-09-30T21:34:02+01:00

Witaj graczu. Ja wolałem Lotusy, Test Drive ;) Niestety Skidmarksy nie poszłyby chyba na gołej Ami500? :D

2018-09-30T21:39:18+01:00

Tylko Lotus!
Witaj wśród swoich :D

2018-09-30T21:57:26+01:00

A Baby Jo in Going Home? :mrgreen:

2018-09-30T23:05:34+01:00

Witaj na forum. Widzę, że moja armia rośnie w siłę... :mrgreen:

Return to Przywitaj się