Polski

Heloł Heloł :P

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

Mongol20 Witam wszystkich Kasztaniaków !! Jestem Łukasz mam 24 lata ,i muszę przyznać że trafiłem tu całkiem przypadkiem, a mianowicie znudzony powtarzalnością obecnego rynku gier postanowiłem sięgnąć korzeni zaczynając od Atari 2600 a na Amidze kończąc. Szukając romów na emulator WinEAU który jest dość skomplikowany w konfiguracji , trafiłem właśnie na tą stronkę.Z początku myślałem że to kolejna stronka z animacjami Flash którą bym zamknął z miejsca, ale widząc gdzieś obok logo Desert Strike wiedziałem już że się srogo myliłem. A tu taka niespodzianka, wszystkie gierki działają bez konieczności użycia emulatora, normalnie cud :amen: z miejsca zaopatrzyłem się w rodzimy pack gier World Software które ubóstwiałem na Amidze mimo szpetnej grafy. Na prawdę panowie odwalacie kawał dobrej roboty oby tak dalej :ok1: Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/helol-helol-t1236.html
2011-06-14T17:49:24+01:00
Witam wszystkich Kasztaniaków !! Jestem Łukasz mam 24 lata ,i muszę przyznać że trafiłem tu całkiem przypadkiem, a mianowicie znudzony powtarzalnością obecnego rynku gier postanowiłem sięgnąć korzeni zaczynając od Atari 2600 a na Amidze kończąc. Szukając romów na emulator WinEAU który jest dość skomplikowany w konfiguracji , trafiłem właśnie na tą stronkę.Z początku myślałem że to kolejna stronka z animacjami Flash którą bym zamknął z miejsca, ale widząc gdzieś obok logo Desert Strike wiedziałem już że się srogo myliłem. A tu taka niespodzianka, wszystkie gierki działają bez konieczności użycia emulatora, normalnie cud :amen: z miejsca zaopatrzyłem się w rodzimy pack gier World Software które ubóstwiałem na Amidze mimo szpetnej grafy. Na prawdę panowie odwalacie kawał dobrej roboty oby tak dalej :ok1:

2011-06-14T20:09:38+01:00

Re: Heloł Heloł :P

Emulator jest potrzebny, ale i tak witamy :)

2011-06-14T21:57:34+01:00

Ano jest norbi, chociaż w exeku mało kto go odczuwa.
BTW właśnie tak się zastanawiałem, czy nie dorobić trainera do kompilacji World Software Games... ;)

Witam Łukaszu, i zapraszam do podziwiania jak strona się rozwija. W maju roczek obchodziła mimo, że exeki zaczęły powstawać w ~2007 :-)

2011-06-14T22:15:07+01:00

Fajne, że Kasztany rosną w siłę, może obalimy czerwonych... :haha: Witaj na TC.

2011-06-15T11:59:53+01:00

Cześć :)

Przedział wiekowy na forum jest naprawdę różnorodny ale każdy z nas pamięta świetliste lata amisi :)
Udzielaj się i bądź dobrym kasztanem a nagroda Cię nie ominie :-E :lol2:

2011-06-15T13:35:22+01:00

Witoj. Jak już przegrzmocisz wszystkie amigowe gierki to jeszcze parę systemów z tysiącami gierek by się znalazło, jeśli nie ograniczysz się tylko do "komputerów rozrywkowych".

2011-06-15T22:49:41+01:00

bigbadcompany wrote:Udzielaj się i bądź dobrym kasztanem a nagroda Cię nie ominie

To chyba moja kwestia. :foch1:

2011-06-16T14:09:45+01:00

Elmek: :dobani: :-P

No i przywitam się z nowym ;)

:welcome:

Return to Przywitaj się