Polski

Lost in Service: Simon

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

bellion12 Witam wszystkich zgromadzonych:)
Szymon z okolic Gorzowa,
Dostałem Amigę 1200 na komunie chyba w 93, albo 94 roku, joysticki połamane kilka razy od grania z bratem w Mortal Kombat 2, myszka nie działała zbyt często gdyż wejście się poluzowało, wracała z gwarancji, grałem i tak w kółko. Nie wiem czy to jednorazowy feler modelu, czy więcej osób miało z tym problem, dziwna rzecz ogólnie.
Kochałem i dalej kocham różne platformery:
Soccer Kid, Super Frog, Lionheart, Chuck Rock 2, Brian The Lion, Aladdin, Lion King, Kid Chaos itd.
ogólnie grało się w to co było, albo dostało od kumpli i modliło żeby dyskietka załapała :)
Cannon Fodder, Swos96/97, Ruff n Tumble i wiele, wiele innych o których nie pamiętam.
Te które w tamtym czasie były za trudne, wracałem po latach i ogrywałem od deski do deski :)
Bardzo się cieszę, że istnieją takie strony jak ta, jak sprawdzałem bibliotekę byłem w szoku, o ilu grach całkowicie zapomniałem, albo były zakopane gdzieś w otchlani mej pamięci
Pozdro
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/lost-service-simon-t8138.html
2023-09-02T11:56:39+01:00
Witam wszystkich zgromadzonych:)
Szymon z okolic Gorzowa,
Dostałem Amigę 1200 na komunie chyba w 93, albo 94 roku, joysticki połamane kilka razy od grania z bratem w Mortal Kombat 2, myszka nie działała zbyt często gdyż wejście się poluzowało, wracała z gwarancji, grałem i tak w kółko. Nie wiem czy to jednorazowy feler modelu, czy więcej osób miało z tym problem, dziwna rzecz ogólnie.
Kochałem i dalej kocham różne platformery:
Soccer Kid, Super Frog, Lionheart, Chuck Rock 2, Brian The Lion, Aladdin, Lion King, Kid Chaos itd.
ogólnie grało się w to co było, albo dostało od kumpli i modliło żeby dyskietka załapała :)
Cannon Fodder, Swos96/97, Ruff n Tumble i wiele, wiele innych o których nie pamiętam.
Te które w tamtym czasie były za trudne, wracałem po latach i ogrywałem od deski do deski :)
Bardzo się cieszę, że istnieją takie strony jak ta, jak sprawdzałem bibliotekę byłem w szoku, o ilu grach całkowicie zapomniałem, albo były zakopane gdzieś w otchlani mej pamięci
Pozdro

2023-09-02T16:56:40+01:00

Re: Lost in Service: Simon

bellion12 wrote:Kochałem i dalej kocham różne platformery:

Witaj, tutaj wiele osób lubi gry platformowe. :)

Niedawno z platformówek na stronę zostały dodane: James Pond 2, Prehistoryk i Persian Gulf Inferno. :tuptup1:

Jest tu dożo fajnych gier podzielonych na dwie grupy:

Darmowe gry w Zakładce GRY, a w Zakładce PREMIUM znajdują się gry udostępniane przez SpamBota użytkownikom, którzy przyjęli jego ofertę wsparcia strony dotacją na jej rozwój :)
Osoby wspierające stronę otrzymują dostęp do wybranych przez nich gier Premium i mogą dodatkowo głosować na dodanie nowych gier na stronę.

Tak chwilowo wygląda lista planowanych nowości:
wydarzenia/exe-req-czwarta-edycja-programu-dyskusja-t8108.html

Na stronie możesz też znaleźć wiele innych tematów, jedynie luźno lub wcale nie powiązanych z grami.

Udanego zwiedzania :)

2023-09-02T20:28:49+01:00

Witamy na forum, z tymi kontrolerami to niestety zawsze tak było. Gry były stworzone dla hardcorowców najczęściej i ukończenie większości z nich wymagało posiadania pancernego joya :lol2: Myszka bardzo mnie denerwowała i mało na niej grywałem, ale jak trzeba było to się grało np. w Settlersy :ok1:

2023-09-04T08:15:17+01:00

Witaj na forum.

2023-09-04T18:38:11+01:00

Cześć !!!

Też uwielbiam platformowe gry.

Dogadamy się :D

2023-09-04T20:04:19+01:00

Hej! :)

Return to Przywitaj się