tak w sumie trafilem tutaj z forum frazpc.pl

Na imie Piotrek mam, a rocznik jestem 1986, stary koń juz

jedna historie mialem straszna gdy gralem w jakas gre typu olimpiada, gdzie aby szybciej biec trzeba bylo machac myszka lewo-prawo. teraz jak sobie pomysle o tym to uznaje za idiotyzm machanie czym szybciej w dwie strony, aby byc lepszym

w ogole z biegiem czasu zauwazam, ze czlowiek juz nie ta zrecznosc ma.. kiedys to bezproblemowo przejezdzalem lotusa II od poczatku do konca. a ostatnio jak odpalilem to mialem problem z przejechaniem powyzej 3 trasy

szkoda, ze te czasy nie powroca. tyle czasu sie przy amisi siedzialo, cale dnie i wieczory. czlowiek prowadzil takie beztroskie zycie, gdzie sie martwil tylko o to czy nie zginie na jakiejs planszy, albo rozmyslanie gdzie dany przedmiot znajdzie.
a teraz? lepiej nie mowic

dzieki thecompany bardzo uszczesliwilem jednego mojego dobrego kolege, ktory jakies 2 lata temu mi mowi, ze chcialby gdzies jakis remake gier z amigi, gdzie na PC bedzie mogl jednym kliknieciem je odpalic. podalem mu link do thecompany, byl w wielkim szoku i bardzo mi dziekowal na gg za ta informacje mowiac 'moje marzenie sie spelnilo'. teraz pewnie, gdy on zjedzie na święta do domu (na spedycji robi) to w wolnym dniu przyszpilamy w cos amigowego popijajac przy tym złocisty trunek, dobrze sie bawiąc wspominajac i rywalizujac miedzy soba w roznych tytulach amigowych

to tyle tytulem przywitania, opowiastek i innych