Pozdrowienia z hanysowa
Moderator: Elmek13
Jak też zauważyłem istnieje możliwość przywitania się i tak też zrobię. Piotr mi na imię. Ostatnio znalazłem trochę czasu na poczytanie sobie o amidze, poszperało się po forach. Czasem zdarzy mi się odpalić jakąś gierkę (najczęściej Sensible Soccer, Cannon Fodder - ogólnie coś w co można szybko zagrać). Cieszy mnie fakt, że na blaszaku można sobie pograć w większość gier z tamtych czasów i dzięki Wam za to [O Wszechmogący!]. W miarę wolnego czasu może i coś pomogę/wtrącę swoją uwagę [sobota wolna do wieczora, kobieta w szkole
! yes !]. Póki co pozdrawiam.
Re: Pozdrowienia z hanysowa
Miło Cię powitać!
Mam nadzieję, że będziesz testował nadchodzące exeki v2.6
Mam nadzieję, że będziesz testował nadchodzące exeki v2.6

Dziękuj Antkowi, Demonic, bo nam to możesz co jedynie punkty reputacji dać. Poza tym witaj na forum. Hmm kobieta w szkole, zawsze można drzwi zaspawać i nie wyjdzie ze szkoły. 

Raczej nie jestem takim wredziolem żeby się jej pozbywać w taki sobotni wieczór
teść ma urodziny wogóle i co ja bym mu powiedział jakby spytał gdzie się podziewa jego córka? 
No jak to gdzie w szkole [Elmek13]

No jak to gdzie w szkole [Elmek13]
Witam
i zapraszam do nas jak najczęściej. W sumie będzie ku temu duża sposobność bo ekipa szykuje nową wersje exeków i będzie w co grać i testować 

Jeśli tylko będę mógł pomóc to czemu nie, choć najpierw muszę się zaznajomić z całym forum i np. tym gdzie można dostać wersje beta testowe, itp., itd. o ile oczywiście są one dostępne dla nowych
Ogólnie posiadam laptopa Samsung R610i, 2x 2.16 Ghz, 3GB ramu, 512? RAM Radeon, Vista. Pograłem póki co w parę gierek starszej wersji i wszystko dobrze działało. Zawsze mnie ciekawiło mnie odpalanie nowszych gier na PPC [Quake itp.], ale nie posiadałem żadnej porządnej Amigi do tego. Dzieci na chwilę obecną nie posiadam, a kobieta wybrała się do szkoły, więc z czasem się ogarnę i może wejdę w temat. Pracuję na zmiany co zresztą widać, bo piszę o późnej [wczesnej?] godzinie, więc będę się zjawiał w miarę możliwości, a za znalezienie Waszej ekipy odpowiedzialne jest emudreams na którym znalazłem linka. Tam też wpadam co jakiś czas szukając ciekawostek

Widać od razu, że swój chłop 
-- 09 Lis 2012, 03:18 --
Właśnie przed chwile wszedłem na emudreams i niestety, ale strona nie działa

-- 09 Lis 2012, 03:18 --
Właśnie przed chwile wszedłem na emudreams i niestety, ale strona nie działa

Pracujesz na kopalni ?
roki76 wrote:Pracujesz na kopalni ?
nie, pracuję w firmie produkującej filtry DPF do samochodów z dieslem w Gliwicach, obecnie na linii produkcyjnej i dlatego na trzy zmiany, ale może po trzech latach w końcu ruszę tyłek, nie wykluczone że może właśnie na kopalnię czy do jakiegoś biurka się przykleję

Ciekawe co się z nimi dzieje...
Anthrox wrote:Ciekawe co się z nimi dzieje...
Może mieli nalot ABW. Anthrox uważaj bo o 5-ej minut 30 wpadną do ciebie i komisyjnie usuną exeki

-- 09 Lis 2012, 20:10 --
A tak poważnie to pewnie mają awarie serwera.
Hanysów pozdrawia Hanysów.
Witoj.