Polski

serwus

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

kopytko95 Cześć, nazywam się Czarek i jestem roszczeniowym ch*jem i powiem od razu że jestem tutaj prosić o pomoc bo sobie nie radzę. Ale oprócz ponoć miły i sympatyczny ze mnie chłopak, co przykrywa, moje wady zazwyczaj, mam nadzieję, że i Wy mi wybaczycie.

Raz na jakiś czas odzywa się u mnie zew odpalenia starych gier, zwykle po poszukiwaniu w google się udaje i nie musze dupy zawracać nikomu, czasem jednak tak się nie da.

Jako, że to dział przywitań to na razie tyle, pozdrawiam serdecznie : :-) :-P :cisza: :cisza: :mur: :killer:
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/serwus-t4377.html
2017-05-12T22:30:35+01:00
Cześć, nazywam się Czarek i jestem roszczeniowym ch*jem i powiem od razu że jestem tutaj prosić o pomoc bo sobie nie radzę. Ale oprócz ponoć miły i sympatyczny ze mnie chłopak, co przykrywa, moje wady zazwyczaj, mam nadzieję, że i Wy mi wybaczycie.

Raz na jakiś czas odzywa się u mnie zew odpalenia starych gier, zwykle po poszukiwaniu w google się udaje i nie musze dupy zawracać nikomu, czasem jednak tak się nie da.

Jako, że to dział przywitań to na razie tyle, pozdrawiam serdecznie : :-) :-P :cisza: :cisza: :mur: :killer:

2017-05-13T02:38:59+01:00

Re: serwus

Witaj!
Od teraz masz dostępne wszystkie inne działy :tuptup1:

2017-05-13T09:36:47+01:00

Gratuluję osiągnięcia :) Witam serdecznie na forum.

2017-05-13T12:33:18+01:00

Przywitanie konkret :D
Witaj w szeregach.

2017-05-13T17:36:23+01:00

kopytko95 wrote:sympatyczny ze mnie chłopak,
Już czuję w kościach, że kłamiesz.... Ale to moja wersja, tym bardziej napisałeś, że jesteś roszczeniowy... Resztę sam dopisz.

Return to Przywitaj się