Polski

Siemanko, niezle wdzianko :]

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

WolfBogard Czolem wszystkim. Mowia mi Szatan, MoTór, Wolf, Adaś. Wiec mozecie do mnie mowiac jak tam wam pasuje (z tych wymienionych) Generalnie co, rocznik 83 troche taki metal. Ale dicho polo po polowce zatancze ;D
Rano jak wstaje to szoruje kly i plukam browcem - zeby ladnie pachnialo i smakowalo w gebie.
A poza tym to muce w Emulatory, i zapierdalam tu i tam....dobra koniec, pozniej cos dopisze!
Ariva!
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl:443/przywitaj-sie/siemanko-niezle-wdzianko-t106.html
2010-06-14T02:38:34+01:00
Czolem wszystkim. Mowia mi Szatan, MoTór, Wolf, Adaś. Wiec mozecie do mnie mowiac jak tam wam pasuje (z tych wymienionych) Generalnie co, rocznik 83 troche taki metal. Ale dicho polo po polowce zatancze ;D
Rano jak wstaje to szoruje kly i plukam browcem - zeby ladnie pachnialo i smakowalo w gebie.
A poza tym to muce w Emulatory, i zapierdalam tu i tam....dobra koniec, pozniej cos dopisze!
Ariva!

2010-06-14T02:41:33+01:00

Re: Siemanko, niezle wdzianko :]

Wolf jest za skromny nie dopisując, jak o dziwo ten męski zapach działa oszałamiająco na kobiety - w pozytywnym znaczeniu - wie jak do nich trafić oraz jest jednym z najlepszych graczy w MK2 - osobiście mnie ćwiczył :tak:

2010-06-16T22:16:20+01:00

No to Witka metalowcu :) :amen:

2010-06-17T06:14:54+01:00

Witaj na pokładzie Biszkopcie. :roll:

Return to Przywitaj się