Polski

Szalom effendi!

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

człowiek_pudełko Szalom effendi!
Nazywam się Człowiek Pudełko, a moja historia zaczęła się pewnego pięknego grudniowego wieczoru, roku pańskiego 1994, kiedy to Wielkie Pudełko przyniosło na posterunek "Przedmiot". Przedmiot, nieduży, trzeba przyznać, wywołał niemałe poruszenie - przybysz, a przyjaciółką go zwali, przyjechał zza zachodniej granicy. Zgrabna obudowa przyjaciółki, tak, tak - trzeba wam wiedzieć - to była ona ( :tak: ), i jej temperament potrafiły odciągnąć zarówno Wielkie Pudełko, jak i mnie, od codzienności. Snuła opowieści o nieprzebytych lasach, gdzie wraz z drużyną niejakiego Joolsa wybijała zastępy najeźdźców, jak nad piaskami Persji latała śmigłowcem bojowym i wyzwalała naród rakietami Hellfire, czasem przesiadając się do sportowych SUVów by pośmigać po marsjańskich autostradach.
Zaiste, niebylejaki gość trafił pod strzechę Pudełków.

Ale jak wszystko co dobre, sielanka skończyła się dość szybko. Z rokiem pańskim 2000 pojawił się Człowiek Klop, który ostatecznie zniweczył plany przyjaciółki na dominację światową. Starzy bogowie, tacy jak Sir Haszak, Sir Gulash, Borek i wielu innych (ale to tajemnica) odeszło, świat przywdział czerń na znak żałoby. A Człowiek Pudełko przywdział swą pelerynę, buty i pas. Ale to już zupełnie inna historia, zupełnie inna i długa..

Cześć i czołem amigowcy!
pozdrawiam i do nóg padam, Sebastian.
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/szalom-effendi-t1818.html
2012-02-11T08:36:26+01:00
Szalom effendi!
Nazywam się Człowiek Pudełko, a moja historia zaczęła się pewnego pięknego grudniowego wieczoru, roku pańskiego 1994, kiedy to Wielkie Pudełko przyniosło na posterunek "Przedmiot". Przedmiot, nieduży, trzeba przyznać, wywołał niemałe poruszenie - przybysz, a przyjaciółką go zwali, przyjechał zza zachodniej granicy. Zgrabna obudowa przyjaciółki, tak, tak - trzeba wam wiedzieć - to była ona ( :tak: ), i jej temperament potrafiły odciągnąć zarówno Wielkie Pudełko, jak i mnie, od codzienności. Snuła opowieści o nieprzebytych lasach, gdzie wraz z drużyną niejakiego Joolsa wybijała zastępy najeźdźców, jak nad piaskami Persji latała śmigłowcem bojowym i wyzwalała naród rakietami Hellfire, czasem przesiadając się do sportowych SUVów by pośmigać po marsjańskich autostradach.
Zaiste, niebylejaki gość trafił pod strzechę Pudełków.

Ale jak wszystko co dobre, sielanka skończyła się dość szybko. Z rokiem pańskim 2000 pojawił się Człowiek Klop, który ostatecznie zniweczył plany przyjaciółki na dominację światową. Starzy bogowie, tacy jak Sir Haszak, Sir Gulash, Borek i wielu innych (ale to tajemnica) odeszło, świat przywdział czerń na znak żałoby. A Człowiek Pudełko przywdział swą pelerynę, buty i pas. Ale to już zupełnie inna historia, zupełnie inna i długa..

Cześć i czołem amigowcy!
pozdrawiam i do nóg padam, Sebastian.

2012-02-11T09:27:21+01:00

Re: Szalom effendi!

Witam na forum :-)

2012-02-11T13:36:01+01:00

Witaj :D

:welcome:

2012-02-11T14:14:01+01:00

Ah, widzę, że naród pamięta Amiga Computer Studio. Czołem Shoonay, roki, esial!

2012-02-11T21:07:01+01:00

Cześć Pudełko.. :-E Ty nie z rodziny co Hankę zabili ?

2012-02-12T01:03:33+01:00

Witaj i poczuj się jak u siebie w pudełku eee... tzn w domu. :haha: :welcome:

2012-02-12T01:56:06+01:00

Witamy Człowieku Pudełko-> brakuje teraz tylko Walca :hee:
Image

2012-02-12T14:09:54+01:00

No ja was prosżę, panowie. To są elementy historii wypartej. Zresztą, Walec i tak do pięt nie dorastał Zbuntowanemu Kaloryferowi czy Onirycznemu Pasikonikowi. Swoją drogą - czy ktoś posiada skany ACS ze stripami z mojego życiorysu? Nie ukrywam, że z chęcią bym przyswoił na nowo dzieła pędzla imć Popocopa. Deluxe Paint IV, łezka w oku się kręci.

Czołem MoDa, Ihtius, Anthrox!
Ps. @MoDa: Hanka.. Musiałaś? ;-(

2012-02-12T16:23:16+01:00

człowiek_pudełko wrote:Swoją drogą - czy ktoś posiada skany ACS ze stripami z mojego życiorysu? Nie ukrywam, że z chęcią bym przyswoił na nowo dzieła pędzla imć Popocopa. Deluxe Paint IV, łezka w oku się kręci.

Zobacz do postu #3.
ACSy w bibliotece Shoonaya.

2012-02-12T16:50:26+01:00

Witaj, i ciesz się z nami exekami. :mrgreen:

Return to Przywitaj się