he he
Przywędrowałem do Was na forum w sumie, głównie w celu szukania pomocy, ale w wciągu ostatnich dni z większością sobie poradziłem. Chodziło o uruchamianie, ustawienia, jakiś bliżej nie określony błąd i nagrywanie filmików z rozgrywki. Nie mniej, i tak jest jeden czy dwa problemy, ale o tym już napiszę gdzie trzeba. Zdążyłem jednak wysłać registration request, a skoro już wysłałem i konto zostało aktywowane, to w sumie niech tak zostanie.
Jeśli chodzi o zamiłowanie do Amigi to no... dawno się to zaczęło. Zaczynałem w sumie od A600 jakoś na początku lat 90-tych, potem weszły Piecety, konsole i Amigę w sumie sprzedałem, bo potrzebowałem kasy na inny sprzęt. Nie mogąc "zdzierżyć" braku tej wspaniałej maszyny w moim domku kupiłem A1200 wraz z joy'em, drugą stacją dyskietek itp. Joy'a niestety szlag trafił, ale reszta jest jak najbardziej "na chodzie" i w bardzo dobrym stanie. Parę lat później odkupiłem jeszcze od jednego gościa A500 w której padła stacja dyskietek. Do dzisiaj jej jakoś nie wymieniłem i w sumie nie wiem dlaczego... i tak sobie leży biedaczka

I tyle z mojej strony, w kwestii "Przywitaj się".