Polski

Witajcie przyjaciele Amigowcy :)

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

Watermaster1983 Witam wszystkich, mam na imię Paweł, lat 28 pochodzę z dolnego śląska , a dokładnie z Bolesławca. Moja przygoda z Ami zaczęła się w 1990 r. kiedy to mój Tata przywlókł z sklepu ze sobą jakieś duże szare pudło , a dokładnie dwa pudła. Po wypakowaniu na biurko zawartości owych pudeł , moim oczom ukazał się 14" monitor i klawiatura , taka szara niepozorna. Była to A500 , jak później się zorientowałem z bratem ów niepozorny przedmiot stał się naszą ulubioną zabawką . Do tej pory tak mi pozostało :) choć mojej Ami już od dawna nie ma, ciągle poszukuję gier , głównie tych które pochłaniały mnie bez reszty, ale i tych w które nie miałem okazji grać , z powodu małego ( jak na tamten czas ) wyboru w naszym sklepie. Gdy trafiłem przez przypadek na jedną z produkcji The Company , aż mnie się łezka zakręciła w oku, odpalanie z EXEka :) , więc postanowiłem odszukać źródło tego cudu , i jest udało się :) mam nadzieję że spędzę na Tym forum nie jedną miłą chwilę :)

Pozdrawiam
Watermaster1983
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witajcie-przyjaciele-amigowcy-t1792.html
2012-02-01T08:49:57+01:00
Witam wszystkich, mam na imię Paweł, lat 28 pochodzę z dolnego śląska , a dokładnie z Bolesławca. Moja przygoda z Ami zaczęła się w 1990 r. kiedy to mój Tata przywlókł z sklepu ze sobą jakieś duże szare pudło , a dokładnie dwa pudła. Po wypakowaniu na biurko zawartości owych pudeł , moim oczom ukazał się 14" monitor i klawiatura , taka szara niepozorna. Była to A500 , jak później się zorientowałem z bratem ów niepozorny przedmiot stał się naszą ulubioną zabawką . Do tej pory tak mi pozostało :) choć mojej Ami już od dawna nie ma, ciągle poszukuję gier , głównie tych które pochłaniały mnie bez reszty, ale i tych w które nie miałem okazji grać , z powodu małego ( jak na tamten czas ) wyboru w naszym sklepie. Gdy trafiłem przez przypadek na jedną z produkcji The Company , aż mnie się łezka zakręciła w oku, odpalanie z EXEka :) , więc postanowiłem odszukać źródło tego cudu , i jest udało się :) mam nadzieję że spędzę na Tym forum nie jedną miłą chwilę :)

Pozdrawiam
Watermaster1983

2012-02-01T08:51:42+01:00

Re: Witajcie przyjaciele Amigowcy :)

Miłych chwil na forum życzę, ale bardziej bym życzył szalonych z crazy ekipą :D

:welcome:

2012-02-01T10:50:00+01:00

I witamy i do dalszego wspominania starych dobrych czasów zapraszamy :)

2012-02-01T10:51:16+01:00

Witaj w naszych szeregach, pobieraj exeki i ciesz się grami. :mrgreen:

2012-02-01T11:17:46+01:00

Cześć ;-D

2012-02-01T12:50:31+01:00

Ahoj na pokładzie! Zapraszamy do gorących dyskusji a także zapraszamy na zlot. (Musialem to zrobić bo Nicpoń Elmek zapomniał :hee: ).

2012-02-01T13:49:11+01:00

Kojarzysz jeszcze, gdzie trafiłeś na exeka?
Wpadniemy tam może i zrobimy rewolucję :hee:

2012-02-01T14:15:45+01:00

Anthrox wrote:Kojarzysz jeszcze, gdzie trafiłeś na exeka?
Wpadniemy tam może i zrobimy rewolucję :hee:

juz współczuję temu miejscu... BUC ATTACK! :hee:

2012-02-01T15:53:02+01:00

WITAMY :)

Return to Przywitaj się