Polski

No witam

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

johnx Nazywam się johnx... Nie jestem botem jak już zdążył ochrzcić mnie esial. :D Niestety jestem tylko człowiekiem i muszę spać (niedługo się kładę :P). Na forum zostałem zaproszony przez nikogo innego jak Anthroxa, z którym często po nocach skillujemy 2 pierwsze części kultowego, brutalnego, pełnego zła i szatana, krwi, flaków, kości i oderwanych kończyn Mortal Kombat. A że przejrzałem tematy to i postanowiłem się zarejestrować widząc jakie tu zacne towarzystwo.

Chętnie gram również w dość popularne (z czego widziałem) tutaj Wormsy Armageddon. Może i nie jestem jakimś wymiataczem, ale staram się jak mogę, żeby zniszczyć całe robactwo. Przede wszystkim robactwo przeciwnika, ale jeśli trzeba, moi żołnierze poświęcą się ku chwale Ojczyzny...

Moją ulubioną częścią forum zawsze jest shoutbox i to właśnie od niego zacząłem przygodę z Waszym forum. Mam nadzieję, że miło będzie nam się grało i gadało, dyskutowało, kłóciło, kablowało na siebie administracji, ostrzegało, ignorowało, banowało itd. itd...

Dziękuję Wam przede wszystkim za umieszczanie exeków amigowych gier. Jak na razie zdążyłem obadać jedynie składankę MK1 & MK2, oraz grę Superfrog. Bardzo ułatwia mi to życie [a w superfroga gram ostatnio naprawdę nałogowo]. Dotąd męczyłem się na emulatorach, nie wiedząc o Waszym projekcie. Robicie kawał dobrej roboty :) Jak starczy mi czasu i życia, pogram w więcej gier.

Od razu sprostowanie - nie miałem pięknego dzieciństwa i niestety za młodu nie posiadałem Amigi. Jednak jakaś część mnie czuje sentyment do gier retro [bo na grach z początku lat 90-tych się wychowałem], i potrzebę poznania ich jak najwięcej. Gier, które nieraz już wciągnęły mnie bardziej niż nowe produkcje.

Niezła przemowa jak na bota :P

Pozdrawiam ♥
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witam-t2450.html
2013-01-24T16:07:41+01:00
Nazywam się johnx... Nie jestem botem jak już zdążył ochrzcić mnie esial. :D Niestety jestem tylko człowiekiem i muszę spać (niedługo się kładę :P). Na forum zostałem zaproszony przez nikogo innego jak Anthroxa, z którym często po nocach skillujemy 2 pierwsze części kultowego, brutalnego, pełnego zła i szatana, krwi, flaków, kości i oderwanych kończyn Mortal Kombat. A że przejrzałem tematy to i postanowiłem się zarejestrować widząc jakie tu zacne towarzystwo.

Chętnie gram również w dość popularne (z czego widziałem) tutaj Wormsy Armageddon. Może i nie jestem jakimś wymiataczem, ale staram się jak mogę, żeby zniszczyć całe robactwo. Przede wszystkim robactwo przeciwnika, ale jeśli trzeba, moi żołnierze poświęcą się ku chwale Ojczyzny...

Moją ulubioną częścią forum zawsze jest shoutbox i to właśnie od niego zacząłem przygodę z Waszym forum. Mam nadzieję, że miło będzie nam się grało i gadało, dyskutowało, kłóciło, kablowało na siebie administracji, ostrzegało, ignorowało, banowało itd. itd...

Dziękuję Wam przede wszystkim za umieszczanie exeków amigowych gier. Jak na razie zdążyłem obadać jedynie składankę MK1 & MK2, oraz grę Superfrog. Bardzo ułatwia mi to życie [a w superfroga gram ostatnio naprawdę nałogowo]. Dotąd męczyłem się na emulatorach, nie wiedząc o Waszym projekcie. Robicie kawał dobrej roboty :) Jak starczy mi czasu i życia, pogram w więcej gier.

Od razu sprostowanie - nie miałem pięknego dzieciństwa i niestety za młodu nie posiadałem Amigi. Jednak jakaś część mnie czuje sentyment do gier retro [bo na grach z początku lat 90-tych się wychowałem], i potrzebę poznania ich jak najwięcej. Gier, które nieraz już wciągnęły mnie bardziej niż nowe produkcje.

Niezła przemowa jak na bota :P

Pozdrawiam ♥

2013-01-24T16:43:18+01:00

Re: No witam

Witej, jak żeś je tak samo bucowaty jak esial to sie idealnie na nasze foróm nadajesz, a jako żeś dodatkowo bucowaty bot to już wogóle cut mjut i łożeszki! :mrgreen:

2013-01-24T16:51:25+01:00

witaj :D cieszymy się ze jesteś istotą żywą :)

2013-01-24T18:37:01+01:00

Witaj :)

Ukryta treść:

2013-01-24T19:22:06+01:00

@Shoonay - postaram się być jak najbardziej bucowatym charakterem forum ;)

@tauri5 - ja w sumie cieszyłbym się, gdyby nie to, że człowiek musi spać. :(

@esial - no to pozostaje Ci tylko podziękować Anthroxowi za nabycie takiego bota, którego nawet Google nie ma :D

I dziękuję Wam wszystkim za ciepłe powitanie. ♥

2013-01-24T19:42:48+01:00

Ktoś tam mądry kiedyś mówił że wyśpimy się po śmierci i czasami tej dewizy się trzymam. Szczególnie jak nowa gierka leży na dysku i czeka na przejście, wtedy pół litra mocnej kawki + jakieś ostre danie na wieczór trzyma mnie do rana na nogach.
Co prawda wyglądam wtedy jak ten chipmunk z twojego awatara, ale, no cóż, czego się nie robi dla hobby. :mrgreen:

2013-01-24T20:46:10+01:00

@johnx i esial:
A ja już dla was warny szykowałem qzwagoscie, po tym co przeczytałem na czacie... :mrgreen:

Mimo wszystko witam.

:welcome:

2013-01-24T21:24:04+01:00

johnx wrote:Na forum zostałem zaproszony przez nikogo innego jak Anthroxa, z którym często po nocach skillujemy 2 pierwsze części kultowego, brutalnego, pełnego zła i szatana, krwi, flaków, kości i oderwanych kończyn Mortal Kombat.

A co to za spamujący bot na forum - nie został jeszcze bloknięty?!

2013-01-24T21:32:45+01:00

Witam serdecznie i zapraszam do częstego odwiedzania forum. :welcome:
johnx wrote:Od razu sprostowanie - nie miałem pięknego dzieciństwa i niestety za młodu nie posiadałem Amigi.

Nic straconego. :-)

2013-01-25T08:22:22+01:00

@Shoonay - ja nieraz już wtłaczałem w siebie ok. 1.5 litra energy drinków, żeby przesiedzieć do rana, więc wiem jak jest :D Jednak jak ma się obowiązki typu praca, czy nauka, to trzeba wstrzymać się z takimi maratonami przynajmniej do weekendu, a później można szaleć :P Co do mojego avatara, to jest to real foto z mojego z kumplami występu przed największą jak dotąd publiką (4 osoby) - http://youtube.com/watch?v=7GfCyywcbi4 :P

@roki76 - warny na start? Kocham takie przywitania <3 :D

@Anthrox - jak widzisz, wszyscy kochają bota o nazwie kodowej _|:[]:|-|:N:X i nikt go nie chce zablokować, mimo niektórych spam-errorów jakie wywala :P

@ihtius - będę odwiedzał forum tak często jak będę mógł, czyli pewnie codziennie :) Mam to do siebie, że szybko uzależniam się od for internetowych. A jak na jakimś jestem nowy, przeglądam wszystkie tematy jak leci i ogólnie często trudno się oderwać. Jak tylko załatwię kilka rzeczy, oddam się rozrywce "penetrowania" tego forum :D

2013-01-25T09:21:00+01:00

Żeś się Kaszanie rozpisał, nie ma co. Ale dobrze, przynajmniej wiemy, żeś nie bot. :haha: :haha:

2013-01-25T12:58:40+01:00

johnx wrote:często trudno się oderwać. Jak tylko załatwię kilka rzeczy, oddam się rozrywce "penetrowania" tego forum :D

johnx wchodzi z impetem w głąb!

2013-01-25T15:58:48+01:00

A jak wejdę to już nie wyjdę :P

2013-01-25T19:55:52+01:00

zostawisz spuściznę?

2013-01-26T22:46:00+01:00

Hej !!! Bez podtekstów !!! To dział powitań. Koniec gadki. Rzekłem. :lol2:

2013-03-18T22:31:21+01:00