Chętnie gram również w dość popularne (z czego widziałem) tutaj Wormsy Armageddon. Może i nie jestem jakimś wymiataczem, ale staram się jak mogę, żeby zniszczyć całe robactwo. Przede wszystkim robactwo przeciwnika, ale jeśli trzeba, moi żołnierze poświęcą się ku chwale Ojczyzny...
Moją ulubioną częścią forum zawsze jest shoutbox i to właśnie od niego zacząłem przygodę z Waszym forum. Mam nadzieję, że miło będzie nam się grało i gadało, dyskutowało, kłóciło, kablowało na siebie administracji, ostrzegało, ignorowało, banowało itd. itd...
Dziękuję Wam przede wszystkim za umieszczanie exeków amigowych gier. Jak na razie zdążyłem obadać jedynie składankę MK1 & MK2, oraz grę Superfrog. Bardzo ułatwia mi to życie [a w superfroga gram ostatnio naprawdę nałogowo]. Dotąd męczyłem się na emulatorach, nie wiedząc o Waszym projekcie. Robicie kawał dobrej roboty

Od razu sprostowanie - nie miałem pięknego dzieciństwa i niestety za młodu nie posiadałem Amigi. Jednak jakaś część mnie czuje sentyment do gier retro [bo na grach z początku lat 90-tych się wychowałem], i potrzebę poznania ich jak najwięcej. Gier, które nieraz już wciągnęły mnie bardziej niż nowe produkcje.
Niezła przemowa jak na bota

Pozdrawiam ♥