Polski

Witam

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

Kotaishi Siemka Amigowcy:)

Mam na imię Piotr i parę wiosenek mi stukło. Zarejestrowałem się gdyż Ami wróciła w moje łaski. Bidula przeleżała 8 lat w piwnicy a teraz znowu gości w mojej sypialni. Historię z Amigą zacząłem...ohohohoohoho albo jesio dawniej, mam masę softu, gazet, instrukcji itd... gdyby ktoś coś potrzebował to służę. Gdzieś widziałem wypowiedzi jednego z kumpli Kuki200 odnośnie Ami swego czasu razem z kilkoma ziomkami tworzyliśmy niezłą ekipę. Mieliśmy nawet swojego maga Sopel się zwał opisywany na łamach któregoś ACS-U. Amiga to większa połowa mojego życia od 2 tygodni pogrywam sobie w Ufo i relaksuję słuchając modułów :-) Mam nadzieje że jesio nie raz zamienimy kilka słówek i powspominamy. Na razie to upiększam sobie blacik nowo zainstalowanego systemu a stary trzymam w rezerwie...

Pozdrawiam
Kotaishi (KSK)

[Edit elmek13]
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witam-t2484.html
2013-02-04T15:51:58+01:00
Siemka Amigowcy:)

Mam na imię Piotr i parę wiosenek mi stukło. Zarejestrowałem się gdyż Ami wróciła w moje łaski. Bidula przeleżała 8 lat w piwnicy a teraz znowu gości w mojej sypialni. Historię z Amigą zacząłem...ohohohoohoho albo jesio dawniej, mam masę softu, gazet, instrukcji itd... gdyby ktoś coś potrzebował to służę. Gdzieś widziałem wypowiedzi jednego z kumpli Kuki200 odnośnie Ami swego czasu razem z kilkoma ziomkami tworzyliśmy niezłą ekipę. Mieliśmy nawet swojego maga Sopel się zwał opisywany na łamach któregoś ACS-U. Amiga to większa połowa mojego życia od 2 tygodni pogrywam sobie w Ufo i relaksuję słuchając modułów :-) Mam nadzieje że jesio nie raz zamienimy kilka słówek i powspominamy. Na razie to upiększam sobie blacik nowo zainstalowanego systemu a stary trzymam w rezerwie...

Pozdrawiam
Kotaishi (KSK)

[Edit elmek13]

2013-02-04T20:49:20+01:00

Re: Witam

witam Cię również :)

2013-02-04T23:15:23+01:00

Witaj na skromnym ale prężnym forum, niedługo poznasz nas jacy to jesteśmy "kochani" inaczej... :haha:

2013-02-05T00:14:03+01:00

Witam serdecznie i nie przejmuj się tym co napisał dowódca kasztanów. ;)

2013-02-05T00:26:18+01:00

Witamy i podziel się swoimi zdobyczami :tuptup1:

2013-02-05T03:06:19+01:00

Cześć!

2013-02-05T11:49:01+01:00

Witoj u nos.

Kotaishi wrote:mam masę softu, gazet, instrukcji itd... gdyby ktoś coś potrzebował to służę.
Softu ci u nas dostatek, chociaż jest możliwe że masz jakieś perełki, ale osobiście najbardziej byłbym zainteresowany gazetami/instrukcjami.
Masz kompletny spis tego wszystkiego? ;)

Kotaishi wrote:Mieliśmy nawet swojego maga Sopel się zwał opisywany na łamach któregoś ACS-U.
Szacun.
Jak masz gdzieś zarchiwizowany to warto go podrzucić MarXowi z http://www.fatmagnus.ppa.pl w celu przechowania dla potomnych. :-)

2013-02-05T21:59:26+01:00

Hmmmm...Co do manuali do odwiedze kryptę tak,bliżej weekendu i dam znaka co mam...A Sopelka podeslę też w weekend:) A troszku tego jezd pierony jedne:P Co się tyczy perełek to pisać bo swego czasu oprócz Amigowej braci na mojej górniczej osadzie :lol2: Odwiedzałem giełdę w Katowicach i Krakowie i zawsze jakaś płytkę się dowiozło....

2013-02-05T22:29:02+01:00

@Kotaishi: a masz może przypadkiem też jakieś unikanle oryginały? Mnie osobiście interesuje, koniecznie oryginał - Amigowej gry "Wisielec", celem zWHDLoadowania. Pisałem do osoby, która kiedyś kupiła go na allegro za bezcen, buc jeden obiecał to odnaleźć, zdumpować i mi przesłać adf, ale później już się nie odezwsał. I zrozum tu ludzi - kupują unikaty żeby je trzymać dla siebie, a powinno się je imo chronić przed zniknięciem i umożliwić innym granie w nie, jeżeli jest taka możliwosć. A tutaj była.

2013-02-06T14:52:12+01:00

Popatrze prawdziwych Oryginalnych Pudełkowców już nie mam jakiś Buc mnie nie oddał:/ Ale poszukam w Archiwach z giełdek.... :-)

2013-02-06T18:20:27+01:00

olesio wrote:@Kotaishi: a masz może przypadkiem też jakieś unikanle oryginały? Mnie osobiście interesuje, koniecznie oryginał - Amigowej gry "Wisielec"

Ja mam oryginalnego Wisielca, ale za Twoje fochy nie dostaniesz. Zresztą za wiele nie tracisz, bo po takim czasie raczej ciężko mi będzie dupnąć dyskietkę bez błędów. Acz chciałbym się mylić.

2013-02-06T18:56:39+01:00

wyslij do sps, niech sie panowie tym zajma ;)

2013-02-06T21:44:29+01:00

no i dupa Cześka Wisielca nie mam przynajmniej w domku:P W weekend tak jak obiecałem odwiedzę lochy i zerkne co posiadajet na swoim sumieńku ;) I odwiedzę starych AmiFaniorów kto posiada jakies moje Gold CD bo to nie kasety żeby sobie na nich coś nagrać z radia np. Dr. Albana,a za tamtych czasów za pomocą Make CD to 1/2 płyt poszła na naukę:) A ja sukam sobiem Kupca Giercy...I jak brat nie skasował to gdzies VBS się znajdzie no chyba że tam rambo 8 części nagrał i Lody na Patyku :killer:

2013-02-07T15:26:16+01:00

Anthrox wrote:
olesio wrote:@Kotaishi: a masz może przypadkiem też jakieś unikanle oryginały? Mnie osobiście interesuje, koniecznie oryginał - Amigowej gry "Wisielec"

Ja mam oryginalnego Wisielca, ale za Twoje fochy nie dostaniesz. Zresztą za wiele nie tracisz, bo po takim czasie raczej ciężko mi będzie dupnąć dyskietkę bez błędów. Acz chciałbym się mylić.

Fajne. Ale skoro dyskietka w fatalnym stanie i nie da się dumpnąc, to tak nic straconego. A ja nie robię fochów. Jedynie ustosunkowuje się do Twoich ostatnich i wedlug mnie niczym nieuzasaadnionych, publicznych ataków na mnie. Tak to odbieram. Było mi niezwykle "przyjemnie" ostatnio przeczytać, że pomimo tego co staram się robić, to nie robię dla TheCompany nic. I to tylko za to, że śmiałem tutaj doradzić próbę użycia WHDLoad pod starszym WinUAE na własną rekę. Tymbardziej, że powitalny post w danym wątku nikt z uprawnieniami wcześnej nie zaakceprował, a co za tym idzie nie było w nim też żadnej odpowiedzi ustosunkowującej się do pytania witająćego się co można spróbować zrobić aby pograć bez zacięć.

2013-02-07T20:26:09+01:00

Kochani nie ma co się drapać:P :hmm:

2013-02-08T00:38:41+01:00

Kotaishi wrote:Kochani nie ma co się drapać:P :hmm:

Kolega wyżej jest bardzo pamiętliwy w stosunku do moich wypowiedzi, ale sam zapomina, jakie kąśliwe rzeczy na mnie wypisywał i nie chowam urazy.

Off-topic
Ukryta treść:

2013-02-08T00:45:12+01:00

Off-topic
Ukryta treść:

2013-02-08T00:49:31+01:00

:facepaw_cat:
Ok, jak już sprawę załatwiliśmy -> wątek przywitalni możemy już zamknąć - jakby co kolego Kotaishi załóż nowe tematy. :-)

Return to Przywitaj się