Z tej strony NRGeek, namiary na Wasze forum mam od usera Olesio
Witam
Moderator: Elmek13
Witam społeczność amigową
Re: Witam
Witamy nrgeek. Cieszę się, że zarejestrowałeś się na forum i spodobał się Tobie nasz projekt, jak wnioskuje z wiadomości na YT od Ciebie. Zresztą dałem na nas namiar w komentarzu pod Twoimi pogadankami. Na prawdę fajnie się to ogląda. Wiele razy się uśmiałem z Twoich komentarzy.
Mam jeszcze na dysku kilka zaległych Twoich produkcji z serii "To było grane". Planuje w wolnym czasie przy piwku sukcesywnie oglądać. A jak coś, to tylko nie sprzedawaj swojego kota - pieszczocha innemu aktywnemu userowi tego forum Shoonayowi. On i tak posiada swojego, wprawdzie nie tak towarzyskiego jak Twój, jak wnioskuje z Twoich filmików, ale zawsze
I kolejny reprezentant Łodzi na forum. Nasz Dowódca Kasztanów - Elmek13 pewnie się ucieszy. Ponieważ moze jeżeli kolejny zlot - jak prawie rok temu na wakacje - ponownie odbył się w tym miećie, to było by nas więcej niż w porywach cztery osoby z tego forum
Ale zobaczymy, do wakacji jeszcze sporo czasu.
Mam jeszcze na dysku kilka zaległych Twoich produkcji z serii "To było grane". Planuje w wolnym czasie przy piwku sukcesywnie oglądać. A jak coś, to tylko nie sprzedawaj swojego kota - pieszczocha innemu aktywnemu userowi tego forum Shoonayowi. On i tak posiada swojego, wprawdzie nie tak towarzyskiego jak Twój, jak wnioskuje z Twoich filmików, ale zawsze

I kolejny reprezentant Łodzi na forum. Nasz Dowódca Kasztanów - Elmek13 pewnie się ucieszy. Ponieważ moze jeżeli kolejny zlot - jak prawie rok temu na wakacje - ponownie odbył się w tym miećie, to było by nas więcej niż w porywach cztery osoby z tego forum

Dzięki za ciepłe powitanie, odnośnie mojego pomysłu w którym będę robił Vlog Top 10 gier na Amigę, jak juz tlumaczyłem Olesiowi bardzo chciałbym aby była możnośc zassania danej produkcji przez widzów, jak rozumiem sprawa ze stworzeniem execa nie jest taka prosta, więc po prostu chciałbym zapytać czy jest mozliwość podania linka do downloadu danej produkcji z Waszego portalu? I pytanie spoza całkowicie tematu vlogowego, czy exe'ci można odpalać w trybie window? Bardzo mi by się przydalo do zagrywania materiału na Vloga np. z Walkera którego nie mogę odpalić na WinUAE od dluzszego czasu :/
nrgeek wrote:Dzięki za ciepłe powitanie, odnośnie mojego pomysłu w którym będę robił Vlog Top 10 gier na Amigę, jak juz tlumaczyłem Olesiowi bardzo chciałbym aby była możnośc zassania danej produkcji przez widzów, jak rozumiem sprawa ze stworzeniem execa nie jest taka prosta, więc po prostu chciałbym zapytać czy jest mozliwość podania linka do downloadu danej produkcji z Waszego portalu?
Pytasz o zgodę? Przecież nie musisz, bo to dla nas promocja jak się patrzy. Jeżeli chcesz podawać do bezpośredniego downloadu, to też nie stanowi problemu. Niemniej idealnie byłoby jakbyś podawał jednak link do "plandeki z grą" - a użytkownik sam kliknie download.
nrgeek wrote:I pytanie spoza całkowicie tematu vlogowego, czy exe'ci można odpalać w trybie window? Bardzo mi by się przydalo do zagrywania materiału na Vloga np. z Walkera którego nie mogę odpalić na WinUAE od dluzszego czasu :/
CTRL+F12
Sugeruję też wcisnąć F12, przejść do zakładki Filters i wyłączyć filtr Scalex2 - w exekach v2.6 już nie będzie domyślnie ten filtr włączony.