Jestem nowy na tym forum. Kiedys znalazlem wstawke na torrentach. Potem szukalem czy nie macie na stronki na necie. Znalazlem ja. Teraz sie okazalo sie ze sie rozpadla i powstalo to forum. Czekam z niecierpliwoscia na nowe exeki
Witam
Moderator: Elmek13
Re: Witam
Hej a moglby mi ktos powiedziec gdzie mam sie zglosic zeby robic beta testy execow? Bo to co zaczeliscie jest super pomyslem i extra byloby zeby tak kazda gre moc przerobic. Zebyn wiedzial jak to sam bym sie za to zabral ale ponoc to troche trudne. W kazdym razie skory jestem do pomocy bo Amigi pare modeli mi sie przewinelo w zyciu przez rece od 600 zaczynajac a skonczywszy na 1200 z blizzardem 030 ktora narazie stoi i sie kurzy gdyz nie chce mi sie jej pod tv podpinac i jade na pakiecie AmiKit na swym PieCu.
Re: Witam
Hej scorpeus - możesz po prostu napisać do mnie na GG i jak Cię wypytam to się dostaniesz do specjalnej grupy beta-testerów - każdy tam nie trafia, ale Ty akurat masz dużą szansę
Tworzenie EXEków, zwłaszcza tych od których zaczynaliśmy naszą przygodę nie jest aż tak trudne. Sekret tkwi w podstawach znajomości programowania na PC i Ami, bo zlepki osób niedoświadczonych nieciekawie wyglądają - zdarzały się podróbki naszych exeków, więc wiem jak to wygląda. Nie mają wszystkich udogodnień, no ale cóż - "Firma" wypuści swoje wersje i ludzie zdecydują które wolą. Dlatego właśnie powstaje ta strona i grupa Beta-Testerów, aby utrzymać poziom EXEków na jak najwyższym poziomie

Tworzenie EXEków, zwłaszcza tych od których zaczynaliśmy naszą przygodę nie jest aż tak trudne. Sekret tkwi w podstawach znajomości programowania na PC i Ami, bo zlepki osób niedoświadczonych nieciekawie wyglądają - zdarzały się podróbki naszych exeków, więc wiem jak to wygląda. Nie mają wszystkich udogodnień, no ale cóż - "Firma" wypuści swoje wersje i ludzie zdecydują które wolą. Dlatego właśnie powstaje ta strona i grupa Beta-Testerów, aby utrzymać poziom EXEków na jak najwyższym poziomie