Na samym początku tego postu chciałbym przywitać wszystkich.
Jestem starym Fanem Amigi (rocznik 1980) i pamiętam czasy kiedy na osiedlu była walka PC vs AMIGA. Pamiętam równierz jak chłopaczki w podobnym do mojego wieku, biegali z pudełkami dyskietek

lub joystickami pod pachą... to były piękne czasy. Pamiętam pierwszy numer "Gamblera" i niezapomniane " Secret Service" lub "Top Secret"
Szkoda że te czasy odeszły tak szybko, ale niestety mamy szanse żyć w czasach największego rozwoju technologicznego i dobrze się czuje pamiętając czasy Commodore c-64 i kaset

później moją amige 600 z dokupionym 1 mb ramu

no i w końcu amige 1200 która długo mi służyła:) Gry które były na tych fantastycznych spzętach biły i co poniektóre (np: Flashback) biją do dziś wielkie produkcje za miliony $. Gry te miały dusze, to coś o czym już dawno zapomniano w branży gier. Nie wspomnę już o scenie amigowej(obrazki Lazura), demkach (przyjaciele stefana B) i modułach...

Dzięki the Company wspomnienia wróciły. Dzięki wielkie że jesteście, a jako że jestem graczem muszę się przyznać że w dniu kiedy dowiedziałem się o waszej stronie, i wpadłem w zachwyt to w tym samym dniu moja konsola Ps3 umarła na YLOD, czy to zbieg okoliczności czy jakiś sabotaż nie wiem

Coś czuje ze maczaliście w tym wasze macki
Witam wszystkich i pozdrawiam KUKI200