Polski

Witam

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

mumin_dvl Chciałbym serdecznie powitać wszystkich miłośników amigowych klimatów. Sam przygodę z Amisią, rozpocząłem "za dzieciaka" (co nie jest tutaj jak widzę wyjątkiem), zastąpiła ona również lubiany przeze mnie C-64. Jako użytkownik A600 często popadałem w konflikt z kolegą posiadającym A500 o to czyj sprzęt jest lepszy, moim argumentem była "prędkość", on powoływał się na większą klawiaturę (numeryczną) dzięki której mógł stawiać "skośne" tory w Railroad Tyconie... Wspomnień związanych z Amigą pozostało więcej, niestety sama amiga gdzieś mi przepadła. Od kilku lat interesuję się, raczej biernie, powrotem na amigowe łono, który to powórt dotychczas umożliwiały mi emulatory. Cieszę się z podjętej przez Was inicjatywy, która skutecznie ułatwia odpalanie amigowego stuffu. Jako fan RPG, szczególnie wyczekuję pojawienia się tytułów z tej półki (Amberstar, Ambermoon - o które poproszę gdy tylko uzbieram wystarczającą ilość postów). Tymczasem trzymajcie się, życzę powodzenia.

:)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witam-t834.html
2011-01-05T11:22:57+01:00
Chciałbym serdecznie powitać wszystkich miłośników amigowych klimatów. Sam przygodę z Amisią, rozpocząłem "za dzieciaka" (co nie jest tutaj jak widzę wyjątkiem), zastąpiła ona również lubiany przeze mnie C-64. Jako użytkownik A600 często popadałem w konflikt z kolegą posiadającym A500 o to czyj sprzęt jest lepszy, moim argumentem była "prędkość", on powoływał się na większą klawiaturę (numeryczną) dzięki której mógł stawiać "skośne" tory w Railroad Tyconie... Wspomnień związanych z Amigą pozostało więcej, niestety sama amiga gdzieś mi przepadła. Od kilku lat interesuję się, raczej biernie, powrotem na amigowe łono, który to powórt dotychczas umożliwiały mi emulatory. Cieszę się z podjętej przez Was inicjatywy, która skutecznie ułatwia odpalanie amigowego stuffu. Jako fan RPG, szczególnie wyczekuję pojawienia się tytułów z tej półki (Amberstar, Ambermoon - o które poproszę gdy tylko uzbieram wystarczającą ilość postów). Tymczasem trzymajcie się, życzę powodzenia.

:)

2011-01-05T11:26:36+01:00

Re: Witam

Witómy,witómy w naszych skrómnych progach.

:welcome:

2011-01-05T13:18:54+01:00

Witaj, witaj, rozgość się i czuj się jak u siebie w domu (byle nie za bardzo) :haha: :haha:

2011-01-06T10:31:41+01:00

Witaj na forum.

2011-01-16T18:04:30+01:00

mumin_dvl wrote:szczególnie wyczekuję pojawienia się tytułów z tej półki (Amberstar, Ambermoon - o które poproszę gdy tylko uzbieram wystarczającą ilość postów)

Dyplomatycznie, co nie ?
(brawa za ominięcie regulaminu)

:welcome:

2011-01-16T23:10:15+01:00

Nie wiem czy wiesz ale nie ma chwilowo opcji żebrania o gry. Antek sam napisał, że muszą się obrobić z tym co mają. Więc chwilowo żebranie o gry jest off. A tak poza tym to gdzie włóczykij...ALbo mama Muminka. :haha: :haha: :haha:
Już nie wspomnę o Migotce... :mysli:

2011-01-17T11:26:19+01:00

Heh, zdążyłem się już niestety zorientować ;/ . Na liście jest jednak sporo ciekawych tytułów, które w najbliższej przyszłości będą musiały mnie zadowolić :P. Co do reszty muminkowej ekipy to ślą pozdrowienia :haha:

Return to Przywitaj się