Witam Was!
Moderator: Elmek13
Cześć, mówią mi Ciastek. Z roku 96 jestem, ale Amigę mam od 7 lat (A4000 - wciąż w dobrym stanie)
. Lubię słuchać muzyki, głównie rock, techno i moduły, uwielbiam pisać programy. Jestem maniakiem Amigi jak to twierdzą moi znajomi (i pewnie niejeden z Was też jest takowym), choć korzystam z niej rzadziej niż z PC. Myślę, że nikt mnie nie będzie wyganiał z forum za praktycznie nic, tak jak to robili na takim jednym o którym nie wspomnę bo szkoda mi się robi administracji takowego. To by było na tyle.
Po dalsze informacje pytać xD
Re: Witam Was!
Się masz Ciastek
Co tam słychać u żwirka, muchomorka i młynarza?
A tak na marginesie witaj, u nas wariatów, pasjonatów, pomyleńców i wykolejeńców.

A tak na marginesie witaj, u nas wariatów, pasjonatów, pomyleńców i wykolejeńców.
Buon giorno !
No ja myślę że nie wylecisz o ile nie podpadniesz naszej władzy,udzielaj sie z kulturą,rozpisz się nieco a jak uzbierasz min 10 postów(polecam dział Humor) składaj req

BTW: Gdzie dorwałeś tę maszynę
No ja myślę że nie wylecisz o ile nie podpadniesz naszej władzy,udzielaj sie z kulturą,rozpisz się nieco a jak uzbierasz min 10 postów(polecam dział Humor) składaj req

BTW: Gdzie dorwałeś tę maszynę

Jakie miłe powitanie 
@roki76
A na eBay'u (udało mi się tatę przekupić, bo on też lubiał Amige) gościu miał po śmiesznie niskiej cenie 40 funtów
@roki76
A na eBay'u (udało mi się tatę przekupić, bo on też lubiał Amige) gościu miał po śmiesznie niskiej cenie 40 funtów
Ciastex wrote:Jakie miłe powitanie
Powiedz, że moje...

Cześć, witoj u nos!
A można wiedzieć w jaki sposób znalazłeś stronkę TheCompany 

Można
Gościu w programie telewizyjnym na kanale 47 u mnie
sprawdzał strony internetowe i powiedział że jego program zablokuje ta stronę którą wpisze w przeglądarke, a która okaże się wygasła więc chciał wpisać thecompany.org, ale zapedził się i wpisał .pl i powiedział "Ups, pomyliły mi się domeny, wszedłem na jakąś stronkę maniaków Amigi dla zaciekawionych podam..." i podał. Na kanale TVF5

No niesamowite, to już TV o nas mówi
Pewnie niedługo będzie reportaż w TVP1
albo w Uwadze na TVNie
W cyklu "Kulisy sławy - Antek i jego amigowe exeki" 
A ponieważ to dział powitań, to również witam Cie na forum i "endżoj jor stej"

albo w Uwadze na TVNie

A ponieważ to dział powitań, to również witam Cie na forum i "endżoj jor stej"

@Ciastex: a jest jakiś sposób żeby to zobaczyć? Mają stream starszych programów czy cuś?
Nie, niestety nie :< Chciałem się podzielić, ale d*pa...
Witam również.
No no no szybki awans na beta testera.
I widzę user bar The Company?
Wieki mnie nie było
No no no szybki awans na beta testera.
I widzę user bar The Company?
Wieki mnie nie było

userbar własnoręcznie robiony 

Demonic ominęłaś... opis twojej osoby. By elemelek
Tzn jest ale w innym temacie. Pisane przez Ciastex coś tam o Antku.