Polski

Witam wszystkich amigowiczów :)

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

szank WItam, mam na imie Kuba. Woj. Opolskie. Interesuję się wszelkiego rodzaju elektroniką, mechaniką. Posiadam Amigę 500 i Atari 65 XE. Umiem wykonać proste modyfikacje sprzętu, tak więc nie jestem w 100% zielony. Mimo to posiadam zaledwie niewielki ułamek amigowej wiedzy. Czasem lubię sobie tez pograć - podobnie jak chyba wszyscy forumowicze. Mimo to bardziej już znam się na motorach :-) jednego grata już odremontowałem, a kolejny czeka z braku funduszy :-(

O forum dowiedziałem się z aukcji Anthrox'a. To on zachęcił mnie do bycia aktywnym na łamach forum ;) Na początku nie byłem przekonany, ale teraz wiem że to dobry pomysł.

pozdrawiam wszyskich :-)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witam-wszystkich-amigowiczow-t1255.html
2011-06-26T23:13:03+01:00
WItam, mam na imie Kuba. Woj. Opolskie. Interesuję się wszelkiego rodzaju elektroniką, mechaniką. Posiadam Amigę 500 i Atari 65 XE. Umiem wykonać proste modyfikacje sprzętu, tak więc nie jestem w 100% zielony. Mimo to posiadam zaledwie niewielki ułamek amigowej wiedzy. Czasem lubię sobie tez pograć - podobnie jak chyba wszyscy forumowicze. Mimo to bardziej już znam się na motorach :-) jednego grata już odremontowałem, a kolejny czeka z braku funduszy :-(

O forum dowiedziałem się z aukcji Anthrox'a. To on zachęcił mnie do bycia aktywnym na łamach forum ;) Na początku nie byłem przekonany, ale teraz wiem że to dobry pomysł.

pozdrawiam wszyskich :-)

2011-06-26T23:34:43+01:00

Re: Witam wszystkich amigowiczów :)

Kolejny, który nie był przekonany.
Nie wiem jak można Was zachęcić - darmowymi bonami na wódkę? :prawytroll:

2011-06-26T23:36:26+01:00

Wtedy pół Polski kupiłoby amigę :)

2011-06-27T12:11:13+01:00

Witóm,witóm i tynkuja co bydziesz aktywny na forum :-E

:welcome: