Na TC trafiłem przez przypadek tj. szukałem forum o mojej kochanej amidze no i znalazłem
Na stronie dowiedziałem się o exekach (wcześniej korzystałem z gołego winuae) i muszę przyznać, że to super sprawa!
Dziękuje wszystkim zaangażowanym w to przedsięwzięcie bo napewno kosztuje to Was sporo pracy i poświęcenia ale efekt końcowy jest wyśmienity!
Jeżeli chodzi o mnie to 1-wszy komp Atari 65XE a później Amiga 600 + późniejsze 2MB ramu
Lubie starsze tytuły bo mają dla mnie o wiele większą grywalność niż większość nowych gier. Aczkolwiek najbardziej tęsknie za czasami Amigi i to jej gierki najbardziej mnie kręcą. Grafika w Atari już dzisiaj mnie troche przeraża
ale z amisi pasuje mi jak najbardziej i jest dla mnie wystarczająca. Ogólnie tęsknie za grami 2d dlatego dzisiejsze 3-wymiarowe produkcje szybko mi się nudzą.
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w rozwoju TC!

Dziękuje wszystkim zaangażowanym w to przedsięwzięcie bo napewno kosztuje to Was sporo pracy i poświęcenia ale efekt końcowy jest wyśmienity!
Jeżeli chodzi o mnie to 1-wszy komp Atari 65XE a później Amiga 600 + późniejsze 2MB ramu

Lubie starsze tytuły bo mają dla mnie o wiele większą grywalność niż większość nowych gier. Aczkolwiek najbardziej tęsknie za czasami Amigi i to jej gierki najbardziej mnie kręcą. Grafika w Atari już dzisiaj mnie troche przeraża
pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w rozwoju TC!