Polski

Witam wszystkich!

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

orkus Na TC trafiłem przez przypadek tj. szukałem forum o mojej kochanej amidze no i znalazłem ;) Na stronie dowiedziałem się o exekach (wcześniej korzystałem z gołego winuae) i muszę przyznać, że to super sprawa!
Dziękuje wszystkim zaangażowanym w to przedsięwzięcie bo napewno kosztuje to Was sporo pracy i poświęcenia ale efekt końcowy jest wyśmienity!

Jeżeli chodzi o mnie to 1-wszy komp Atari 65XE a później Amiga 600 + późniejsze 2MB ramu ;)
Lubie starsze tytuły bo mają dla mnie o wiele większą grywalność niż większość nowych gier. Aczkolwiek najbardziej tęsknie za czasami Amigi i to jej gierki najbardziej mnie kręcą. Grafika w Atari już dzisiaj mnie troche przeraża :D ale z amisi pasuje mi jak najbardziej i jest dla mnie wystarczająca. Ogólnie tęsknie za grami 2d dlatego dzisiejsze 3-wymiarowe produkcje szybko mi się nudzą.

pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w rozwoju TC!
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witam-wszystkich-t2110.html
2012-07-27T12:50:45+01:00
Na TC trafiłem przez przypadek tj. szukałem forum o mojej kochanej amidze no i znalazłem ;) Na stronie dowiedziałem się o exekach (wcześniej korzystałem z gołego winuae) i muszę przyznać, że to super sprawa!
Dziękuje wszystkim zaangażowanym w to przedsięwzięcie bo napewno kosztuje to Was sporo pracy i poświęcenia ale efekt końcowy jest wyśmienity!

Jeżeli chodzi o mnie to 1-wszy komp Atari 65XE a później Amiga 600 + późniejsze 2MB ramu ;)
Lubie starsze tytuły bo mają dla mnie o wiele większą grywalność niż większość nowych gier. Aczkolwiek najbardziej tęsknie za czasami Amigi i to jej gierki najbardziej mnie kręcą. Grafika w Atari już dzisiaj mnie troche przeraża :D ale z amisi pasuje mi jak najbardziej i jest dla mnie wystarczająca. Ogólnie tęsknie za grami 2d dlatego dzisiejsze 3-wymiarowe produkcje szybko mi się nudzą.

pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze postępy w rozwoju TC!

2012-07-27T14:29:23+01:00

Re: Witam wszystkich!

Witam :-)

2012-07-27T14:44:06+01:00

esial wrote:Witam :-)

??

2012-07-27T20:22:41+01:00

Czy to co napisałem jest w jakimś mało zrozumiałym języku dla Ciebie?

2012-07-27T20:33:01+01:00

Zgadza się, nie jestem w stanie zrozumieć przekazu esiala, bez:

Brzydkie wyrazy - czytasz na własną odpowiedzialność
Ukryta treść:
:hee:

2012-07-27T22:40:44+01:00

Ja też witam, witaj, wywitałem się, mam wywitane itd.

2012-07-28T01:07:37+01:00

Serdecznie witam i zapraszam do częstego odwiedzania forum oraz czerpania radości z exeków :-)

2012-08-01T15:51:41+01:00

orkus wrote:Ogólnie tęsknie za grami 2d dlatego dzisiejsze 3-wymiarowe produkcje szybko mi się nudzą
hehe też tak myślę :-)

Return to Przywitaj się