Polski

Witojcie :)

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

ramzes666 Witam wszystkich forumowiczów oraz kasztaniaków :)
Moja ksywka to blajo lecz zarejestrowałem się pod ksywką ramzes666, ponieważ wczoraj podczas rejestracji nie zauważyłem, że trzeba przeciągnąć napis weryfikacyjny z jednego okienka na drugie i zablokowało mi ksywe blajo :) hehe niestety ojciec miał wczoraj urodziny i trochę daliśmy "w szyję" i potem ciężko mi było dojść do ładu hehe dlatego nawet tak prosta czynność jak rejestracja na forum przysporzyła mi kłopotu :D

ok ale mniejsza o to... Nazywam się Błażej i mam prawie 27 lat, na stronkę The Company trafiłem przypadkiem z googli jak szukałem starych gier z okresów mojej młodości.... zaczynałem od atari 800 XL, a wersję amigi miałem 500+ ... od jakiegoś czasu postanowiłem się pobawić w gry z amigi, ponieważ te nowe z super hiper extra grafiką mnie nudzą, super grafika, ale co z tego jak gry są proste i robione dla gimnazjlistów :)
Kiedyś to były czasy, nieprzespane noce grając w DUNE2 - (najlepszy RTS wszech czasów) !!
albo cztery (!!) połamane joystick'y na turnieju u znajomego w Mortal Kombat 2 !! :) itp...

Bawiłem się w emulatory dyskietek w WinUAE, kickstarty i inne kombinacje żeby odpalić gre... a tutaj coś pięknego !!
Każda gra w jednym pliku exe (lub kompilacje gier)... Jak dla mnie Panowie MISTRZOSTWO ŚWIATA do potęgi entej :D
Klikam i gram w dodatku na Win 7 64bit... cód miód !!

To chyba wszystko jak macie jakieś pytania do mnie to walcie śmiało
Pozdrowionka dla całej ekipy The Company - jesteście wielcy !

AvE Kasztaniaki :D
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/witojcie-t908.html
2011-02-14T02:27:57+01:00
Witam wszystkich forumowiczów oraz kasztaniaków :)
Moja ksywka to blajo lecz zarejestrowałem się pod ksywką ramzes666, ponieważ wczoraj podczas rejestracji nie zauważyłem, że trzeba przeciągnąć napis weryfikacyjny z jednego okienka na drugie i zablokowało mi ksywe blajo :) hehe niestety ojciec miał wczoraj urodziny i trochę daliśmy "w szyję" i potem ciężko mi było dojść do ładu hehe dlatego nawet tak prosta czynność jak rejestracja na forum przysporzyła mi kłopotu :D

ok ale mniejsza o to... Nazywam się Błażej i mam prawie 27 lat, na stronkę The Company trafiłem przypadkiem z googli jak szukałem starych gier z okresów mojej młodości.... zaczynałem od atari 800 XL, a wersję amigi miałem 500+ ... od jakiegoś czasu postanowiłem się pobawić w gry z amigi, ponieważ te nowe z super hiper extra grafiką mnie nudzą, super grafika, ale co z tego jak gry są proste i robione dla gimnazjlistów :)
Kiedyś to były czasy, nieprzespane noce grając w DUNE2 - (najlepszy RTS wszech czasów) !!
albo cztery (!!) połamane joystick'y na turnieju u znajomego w Mortal Kombat 2 !! :) itp...

Bawiłem się w emulatory dyskietek w WinUAE, kickstarty i inne kombinacje żeby odpalić gre... a tutaj coś pięknego !!
Każda gra w jednym pliku exe (lub kompilacje gier)... Jak dla mnie Panowie MISTRZOSTWO ŚWIATA do potęgi entej :D
Klikam i gram w dodatku na Win 7 64bit... cód miód !!

To chyba wszystko jak macie jakieś pytania do mnie to walcie śmiało
Pozdrowionka dla całej ekipy The Company - jesteście wielcy !

AvE Kasztaniaki :D

2011-02-14T02:42:54+01:00

Re: Witojcie :)

Panowie

...i Panie ;)

2011-02-14T03:34:07+01:00

Ja rzadko witam tutaj, bo wiadomo zawsze są szybsi, ale mimo późnej pory witam no i
właśnie pamiętajcie o Paniach, w końcu dzisiaj są Walentynki. Także witamy i polujcie
na kupidyna, czy jak on się tam zwie, żeby Was nie ubiegł bo tyłek od strzały zaboli ;)

2011-02-14T08:10:01+01:00

Ja jo tyż witóm,i o zdrowi sie pytóm.

:welcome:

2011-02-14T11:59:06+01:00

Heheheh czytając twój post to jak bym patrzył na swoje młodzieńcze latam, wszyscy jechaliśmy na tym samym wózku, a raczej PRZYJACIÓŁCE :-E a co do dzisiejszych gier mam takie samo podejście.
Witaj i bądź gotów na znów nie przespane noce heheheh, powiem ci tylko że te gry nie straciły nic ze swojej MIODNOŚCI ]:->

2011-02-14T12:40:08+01:00

Dziendobrywieczorsmacznegonawzajemidziekujepaniemajster!!!!!

(oraz Cool Story Bro)

2011-02-14T14:07:09+01:00

Witaj Kasztanku :mrgreen: fajnie, że trafiłeś, ale nie pisz za dużo dla modów, że są wielcy, bo nie będą chcieli gier wydawać. :haha: :haha:

2011-02-14T14:35:05+01:00

Witam serdecznie kolejnego maniaka. Ach aż się łza w oku kręci. Rośniemy w silę .

olesio wrote:Także witamy i polujcie
na kupidyna, czy jak on się tam zwie, żeby Was nie ubiegł bo tyłek od strzały zaboli

Na kapycuna? :-E

2011-02-14T15:05:39+01:00

Rekkimaru wrote:Witam serdecznie kolejnego maniaka. Ach aż się łza w oku kręci. Rośniemy w silę .

olesio wrote:Także witamy i polujcie
na kupidyna, czy jak on się tam zwie, żeby Was nie ubiegł bo tyłek od strzały zaboli

Na kapycuna? :-E
Lepij ni...

Image

:-E

2011-02-17T22:55:38+01:00

O qr**, Shoonay przeginasz :-E

:welcome:

Return to Przywitaj się