Witam wszystkich serdecznie

Trafiłem do was przypadkiem przez jakieś zagraniczne forum, gdzie ktoś chwalił wasze exe'ki. Moja przygoda rozpoczęła się w latach 80tych od zbierania Bajtka, grania na C64 i pisania prostych programów w Basic'u. A później była wymarzona Amiga 500 i nic nigdy nie było już takie same

Czas płynął mi beztrosko na graniu na A500, dłubaniu w Delux Paint/Pro Tracker oraz w wolnych chwilach przygotowaniach do matury

Moja A500 dorobiła się w między czasie rozszerzenia ram do 1MB, niestety plany przesiadki na A1200 pozostały na zawsze w sferze marzeń ze względu na możliwości finansowe. Dziś chodzi mi po głowie zakup A1200, jednak ceny niejednokrotnie na poziomie ceny nowego netbooka mnie póki co powstrzymują
A dziś? Dziś jedyne co mi pozostało to odpalić WinUAE i przenieść się w czasy beztroskiego dzieciństwa
Natomiast pochwalę się, że mój 3,5 letni synek uwielbia grać z tatą w Super Frog, Furry of the Furries, Dizzy i inne tego typu bajecznie kolorowe platformówki, których niestety dziś dla takich maluchów jest jak na lekarstwo.
I tutaj wasze exe'eki są nieocenione! Maluch widząc ikonę z postacią z ulubionej gry po prostu chce, żeby tam kliknąć i od razu grać, a nie czekać na zabawę z emulatorem, zmianą dyskietek i dograniem danych.
Dzięki wam za to co robicie i oby tak dalej