Polski

Żegnaj nostalgio...

Jesteś biszkoptem...? Przywitaj się, napisz parę słów o sobie, a może Kasztany Cię oszczędzą.
Tematy po 7 dniach będą zamykane.

Moderator: Elmek13

JefreyG ... Witajcie forumowicze.
Niezwykle przyjemnie jest trafić w to miejsce w internecie, gdzie powracają tak przyjemne wspomnienia.
W dzieciństwie mym wielkim marzeniem był własny komputer (czy też cokolwiek co można było tym mianem nazwać w późnych latach 80-tych i wczesnych 90-tych ;) ), dlatego też za pieniążki komunijne kupiłem piękną Amigę 500 (działałem szybko, więc tajemne siły {czyt. rodzice} nie przejęły ich celem "przechowania"). Pomimo, iż już wcześniej miałem kontakt z grami u kolegów (Pegasus, Comodore) to właśnie "Amisia" wyzwoliła we mnie "zapalonego gracza".
Z tego co pamiętam stronę główną "The Company" już kiedyś odwiedziłem, ale na forum zajrzałem dopiero dziś. Bardzo podoba mi się wasza praca, gry znane z amigi w formie exe'ków to moim zdaniem strzał w dziesiątkę. Cieszę się, że znalazłem to miejsce gdzie młodzi gracze mogą zaznajomić się z niesamowitym światem amigowych gier, a Ci starsi do niego powrócić (bez konieczności "odkurzania" Amigi czy też "zabawy" z emulatorem ;) ).
To tyle w kwestii wstępu, czas kontynuować zwiedzanie... :-)
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/przywitaj-sie/zegnaj-nostalgio-t1682.html
2011-12-15T23:27:26+01:00
... Witajcie forumowicze.
Niezwykle przyjemnie jest trafić w to miejsce w internecie, gdzie powracają tak przyjemne wspomnienia.
W dzieciństwie mym wielkim marzeniem był własny komputer (czy też cokolwiek co można było tym mianem nazwać w późnych latach 80-tych i wczesnych 90-tych ;) ), dlatego też za pieniążki komunijne kupiłem piękną Amigę 500 (działałem szybko, więc tajemne siły {czyt. rodzice} nie przejęły ich celem "przechowania"). Pomimo, iż już wcześniej miałem kontakt z grami u kolegów (Pegasus, Comodore) to właśnie "Amisia" wyzwoliła we mnie "zapalonego gracza".
Z tego co pamiętam stronę główną "The Company" już kiedyś odwiedziłem, ale na forum zajrzałem dopiero dziś. Bardzo podoba mi się wasza praca, gry znane z amigi w formie exe'ków to moim zdaniem strzał w dziesiątkę. Cieszę się, że znalazłem to miejsce gdzie młodzi gracze mogą zaznajomić się z niesamowitym światem amigowych gier, a Ci starsi do niego powrócić (bez konieczności "odkurzania" Amigi czy też "zabawy" z emulatorem ;) ).
To tyle w kwestii wstępu, czas kontynuować zwiedzanie... :-)

2011-12-15T23:44:13+01:00

Re: Żegnaj nostalgio...

Ahoj! Witamy serdecznie. ;)

2011-12-15T23:49:44+01:00

Szkoda, że tak późno na forum wpadłeś, bo ono zawsze było dopełnieniem dla exeków.
Zobaczymy, czy klimat przypadnie Ci do gustu.
Witamy.

2011-12-16T00:25:20+01:00

witamy :)

2011-12-16T01:26:55+01:00

Witam, witam ;)

:welcome:

2011-12-16T09:48:08+01:00

Bón żurek.

2011-12-16T11:56:35+01:00

Co ma nie przypaść, :roll: zostanie tutaj na dłużej, założę się o nowego kasztana i lewe jądro Olesia. :haha: :haha:

2011-12-16T15:52:00+01:00

Elmek13: wara od moich dżonder zboczq, bo skończysz jak krzesło Shoonaya [odtwórz sobie sampel z "Franko" - "Połamie Cię" ;) a użytkownika JefreyG również witam na forum, miło mi czytać, że oryginalny pomysł Anthroxa, który zaświtał w jego głowie dawno temu aby rozpocząć tworzenie exeków spodobał się bardzo kolejnej osobie.

2011-12-16T23:40:27+01:00

Witaj nowy kasztanie. :lol2:

Return to Przywitaj się