Błąd milordzie
Po pierwsze to qźwa nie milordzie! Waćpanie ty! A po drugie dawaj mi cytat z tej recki którą wstawił roki, że mówią tam o wersji 3DO, albo chociaż ją pokazują w urywku?
W te wersje oczywiscie gralem i przeszedlem, ale to nie ta sama gra, sam Monsieur Chahi stwierdzil, ze owszem wszystko spoko, ale nowe tla gryza sie z reszta obiektw, i ja sie zgadzam.
A nieprawda, że się gryzą! Właśnie na 3DO wszystko ładniej wygląda i lepiej jest pokazane bo są te tła i wszystko jest bardziej szczegółowe, że o muzyce lepszej i dodanej gdzieniegdzie gdzie jej nie ma w innych wersjach już nie wspomnę!
Malo kto w ogole slyszal o sequelu czyli Heart of the Alien wydanym tylko na Sege CD
Akurat tu się mylisz bo wszyscy słyszeli tylko mało kto kojarzył to jako sequel Another World! Przez tytuł nie nawiązujący bezpośrednio do Another World ludzie myśleli, że to całkowicie inna gra o czymś innym! Ale w prasie newsy były, więc nie chrzań pan tu głupot!
i gwalcacy poziom trudnosci skutecznie odpychaja nawet
Patrzę fanboy dzisiejszych gierek dla głupich na 2 godziny się znalazł

Przecież stare gry w większości były trudne i kureffami rzucało się co 5 sekund

Pograj sobie w gierki z NESa, Heart of the Alien to przy nich spacerek po parku. Fakt faktem, że sporo tych tytułów jest trudnych ze względu na zabugowany kod gry, ale reszta jest po prostu trudna. To co wychodzi teraz, że gra trudna nie jest fajna bo jest trudna tak? A myślałem, że właśnie teraz gry nie są fajne bo nie są wyzywające, czyt. nie są trudne

Więc swoim psioczeniem mocno przeczysz temu wszystkiemu.
Powtarzasz wszystko co mówią w tej recce co ją roki wstawił! Jaka klęska Heart of Darkness? Gierka wyszła co prawda w złym okresie, bo już się w takie produkcje nie grało na rzecz 3D, ale był to jeden z lepszych tytułów platformówkowych (przynajmniej na rynku PSXa) i bardzo wiele ludzi w to grało i ceniło to sobie! Recenzje również nienajgorsze ten tytuł zebrał, więc chrzanienie o sromotnej klęsce jest zakłamaniem tego co było!