Po poleceniu przez Antka tej gry, który wie że uwielbiam chorą przemoc (Manhunt,Franko,MK,Sadist,Postal), pobrałem ową grę (w adf bo exeki są zbyt wymagające

). Zapowiadało się faktycznie dobrze, niestety potem rozczarowanie. Od gry strasznie wieje amatorszczyzną, grafika jak na 96 rok jest naprawdę beznadziejna. Audio jest nie najgorsze lecz trochę za skromne, ale to co przekreśla tę grę to grywalność, zaczyna się fajnie, rozbijam łby wszystkim przechodniom wokół, potem pojawia się policja która wystrzeliwuje do mnie ze 100 magazynków a ja dalej żyje. Myślałem że może mam jakiś trainer ale nic nie włączałem takiego, zmiana broni to jakiś żart, niby na "eFach", ale np. pistolet raz mi wyskakuje na F4 a raz na F1

Komunikaty na dole to już w ogóle lol, nie wiem czy to ja mam coś źle skonfigurowane ale ja najnowszego komunikatu wyświetlającego się na samym dole po prostu nie widzę, ustawiałem ekran i wszystko jest git. Ale gwóźdź programu to zdobywanie broni, jak tam można zdobyć broń?! Wystrzelałem całą amunicję z pistoletu (którego sprite wygląda jak shotgun,żałosne...) i gdy wybieram owy pistolet pokazuje status "Reloaded", powybijałem mnóstwo gliniarzy i gangsterów ale broni w żaden sposób od nich nie da się zebrać ani przeładować. W końcu po wyładowaniu we mnie chyba 24129423481481234148 magazynków zginąłem z rąk gangsterów. Podsumowując... WHAT A CRAP?!