Polski

Samurai Showdown Classiek

Zrecenzuj starą/nową grę (ale nie remake)
Shoonay Hihi, Twój instynkt dobrze Ci służy Ostatni Roninie, albowiem grafika chłopków została zapożyczona właśnie z gry na ZX Spectrum, zwanej Fist 2 :mrgreen:
Image

Nasi AMOSowi producenci nie ściemniali że robią grę genialną, ale chociaż postarali się o wydawcę, lol, a jak już wyprodukowali coś w AMOSie to albo było wiadomo że jest to kompletny krap (Łowca Głów) albo naprawdę pokazali że można zrobić grę świetną, tylko to właśnie AMOS jest ograniczony (Legion, Rebel czy przygodówki ART4).
Na zachodzie też sobie radzili z AMOSem, niesamowita przygodówka Flight Of The Amazon Queen, strategia Genesia czy Breed 96, przygodówki z serii Valhalla...
Page 2 of 2 2 https://forum.thecompany.pl/recenzje-gier/samurai-showdown-t1438.html
2011-09-04T14:40:51+01:00

Re: Samurai Showdown Classiek

Hihi, Twój instynkt dobrze Ci służy Ostatni Roninie, albowiem grafika chłopków została zapożyczona właśnie z gry na ZX Spectrum, zwanej Fist 2 :mrgreen:
Image

Nasi AMOSowi producenci nie ściemniali że robią grę genialną, ale chociaż postarali się o wydawcę, lol, a jak już wyprodukowali coś w AMOSie to albo było wiadomo że jest to kompletny krap (Łowca Głów) albo naprawdę pokazali że można zrobić grę świetną, tylko to właśnie AMOS jest ograniczony (Legion, Rebel czy przygodówki ART4).
Na zachodzie też sobie radzili z AMOSem, niesamowita przygodówka Flight Of The Amazon Queen, strategia Genesia czy Breed 96, przygodówki z serii Valhalla...

2011-09-05T17:51:34+01:00

Zrobiłem to... zagrałem w to... więcej nie kuszę losu... dajcie mi maila albo coś do twórcy... :-|

2011-09-05T17:55:09+01:00

Chcesz mu wysłać czarną polewkę? ]:->

2011-09-05T18:49:15+01:00

Shoonay wrote:Chcesz mu wysłać czarną polewkę? ]:->

Raczej czarną klątwę...

2012-03-18T12:05:33+01:00

Hardy wrote:dajcie mi maila albo coś do twórcy... :-|
Mam świetną wiadomość, autor właśnie ujawnił się na EAB: http://eab.abime.net/showpost.php?p=807864&postcount=22 :haha:

Powstał także filmik z rozgrywki żeby każdy mógł się nacieszyć:

EDIT: wow, niesamowite, żałuję że nie poświęciłem grze więcej czasu bo okazało się że ma jeszcze wiele specjalnych ciosów które mi umknęły. :mrgreen:

2012-03-18T14:58:29+01:00

Jak autor złoży tutaj oficjalny REQ = specjalnie zainstaluje sobie Windowsa na MACu może dostać exeka poza kolejką.

2012-03-18T19:29:20+01:00

Sprite'y tych wojowników są powalające. Pixel art w najlepszym słowa tego znaczeniu.

2012-12-18T01:35:57+01:00

Całe szczęście, że moja Amiga tego nie uciągnie bo jeszcze by się stopiła od tych niesamowitych obliczeń :lol2:

Return to Recenzje