W tytułach gier proszę pisać tylko swoje rekordy.
Uwagi/propozycje
Tutaj się wypowiadamy na temat tej kategorii.
Re: Dyna Blaster
Ja dopisze jeszcze swój pomysł może np za utrzymanie rekordu przez 10 dni może można by było przyznać np 10 punkcików 
Co wy na to
Mała motywacja dla bijących rekordy.

Co wy na to

Mała motywacja dla bijących rekordy.
roni czas pomyslec o jakiejs liscie dziesieciu najlepszych albo cos. moze zarezerwowac pierwszy post na liste najlepszych a wyniki dodawac od drugiego itd 

Re: Uwagi/propozycje
Będą nagrody, puchary, autografy, wywiady 

I lotnisko. Zapomniałeś o lotnisku. To tradycja taka. Muszą dać samolot na tym lotnisku.Shimaru73 wrote:Będą nagrody, puchary, autografy, wywiady
i Dywan. Zapomniałeś o mięciutkim, zajebiście czerwonym dywanie. To również tradycja. Muszą dać dywan przy samolocie na tym lotnisku 

I o pięknych hostessach 

Jeżeli ma być hostessa, to z browarkiem (bezalkoholowym oczywiście
)

Dobra więc co do nagród.
Zatwierdzone zostało że. Osoba która utrzyma swój wynik prze 10 dni. może ubiegać się o szybkie wydanie swojej ulubionej gry do exe. Moim zdaniem bardzo dobra nagroda.
Zatwierdzone zostało że. Osoba która utrzyma swój wynik prze 10 dni. może ubiegać się o szybkie wydanie swojej ulubionej gry do exe. Moim zdaniem bardzo dobra nagroda.
A miało być tak pięknie ... autografy, wywiady. 

Odnośnie: rekordy-f41/super-frog-t336.html
Wiesz Roni - pierwszy filmik na wzór OK - ale mi się zdaje, że takie filmiki powinny być przesyłane administracji.
Dlaczego? Widziałem, że zrobiłeś parę błędów. Analizując Twój filmik jestem w stanie wykręcić ciut lepszy wynik.
A chyba lepiej, żeby użytkownicy sami myśleli jak efektywnie przejść dany poziom chociaż hmmmm z drugiej strony nie chcę tutaj robić w tym dziale jakiś wielkich tajemnic - przedyskutować to musimy - w końcu z dwojga złego lepiej żeby ktoś zobaczył jak inna osoba gra - w końcu jeśli chce lepszy czas wykrecic musi i tak opracować optymalniejszą "trasę"
Wiesz Roni - pierwszy filmik na wzór OK - ale mi się zdaje, że takie filmiki powinny być przesyłane administracji.
Dlaczego? Widziałem, że zrobiłeś parę błędów. Analizując Twój filmik jestem w stanie wykręcić ciut lepszy wynik.
A chyba lepiej, żeby użytkownicy sami myśleli jak efektywnie przejść dany poziom chociaż hmmmm z drugiej strony nie chcę tutaj robić w tym dziale jakiś wielkich tajemnic - przedyskutować to musimy - w końcu z dwojga złego lepiej żeby ktoś zobaczył jak inna osoba gra - w końcu jeśli chce lepszy czas wykrecic musi i tak opracować optymalniejszą "trasę"
Nie zgadzam się z tym aby wysyłać do administracji bo oto właśnie chodzi aby userek zobaczył taki filmik i zmotywował do pobicia rekordu. Więc ja specjalnie wrzuciłem ten filmik jaki udało mi się uzyskać czas. Wiem że mogę szybszy wynik zrobić. ale niech się inni pomęczą a wtedy jak ktoś wrzuci swój filmik ja będę miał motywację aby pobić kogoś innego.
I o taką wypowiedź mi chodziło, która rozwieje moje wątpliwości 

A ja mam pytanie z innej beczki. Czy np. mogę sobie zapisać grę i w późniejszym czasie dokończyć? Czy musi to być koniecznie tzw. "jednorazowa" gra? Bo jak rozumiem pewnie jakimś swoimi sposobami sprawdzacie ile razy została gra zapisana/wczytana, by uniknąć oszustwa 

Zgadłeś - w sumie nie żadnymi tajnymi sposobami - SGF zapisuje tę ilość w samym sobie
Póki co jednak liczymy na uczciwość graczy i nie podważamy wyniku na podstawie tego zapisu.
Planujemy zmienić zasady i w V3.0 EXEków przywrócić znaną z WinUAE funkcję zapisywania śladu - myślę, że to będzie najuczciwszy sposób na weryfikację. Sam plik śladu mało waży

Póki co jednak liczymy na uczciwość graczy i nie podważamy wyniku na podstawie tego zapisu.
Planujemy zmienić zasady i w V3.0 EXEków przywrócić znaną z WinUAE funkcję zapisywania śladu - myślę, że to będzie najuczciwszy sposób na weryfikację. Sam plik śladu mało waży