Alien Breed - Special Edition'92

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

Alien Breed - Special Edition'92 - odpala emulator ładuje grę - po czym ciemny ekran ...
User avatar
unobomber Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 40
Joined: 07 Aug 2011, 12:33
Last Visit: 19 May 2019, 17:48
Online: 1d 15h 45m 58s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

u mnie ok :)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

Wiesz może zróbmy inaczej.
Upewnij się, że MD5 zgadza się z tym podanym na stronie exeka.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

Anthrox wrote:Wiesz może zróbmy inaczej.
Upewnij się, że MD5 zgadza się z tym podanym na stronie exeka.

suma kontrolna identyczna ...
User avatar
unobomber Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 40
Joined: 07 Aug 2011, 12:33
Last Visit: 19 May 2019, 17:48
Online: 1d 15h 45m 58s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

hymmm, to ciężki temat.
Możesz jeszcze skasować katalog z grą w %localappdata%/thecompany (jak to wpiszesz w moj komputer i dasz enter przejdzie Ci do katalogu z plikami)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

Skasowałem wszystkie pliki z ustawień lokalnych ale jest to samo
Image

Uploaded with ImageShack.us

-- 16 Sie 2011, 17:58 --

uruchomiłem Alien Breeda SE'92 - pod WinUae w wersji WHDLoad - działa aż miło - "exec" niestety nie - nic z tej kompilacji nie chce u mnie odpalic :(
User avatar
unobomber Poland (pl) None specified
User level 0
 
Posts: 40
Joined: 07 Aug 2011, 12:33
Last Visit: 19 May 2019, 17:48
Online: 1d 15h 45m 58s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

Kompilacja w przeciwieństwie do Skidmarsków wydaje się być nie do poprawienia niestety.
Pomyślę, co może stwarzać problemy - może antywirus jednak?
Mimo wszystko mogę jeszcze raz skompilować exe'ka, chociaż będzie on bardzo podobny do starego - wydaje mi się, że problem tkwi w Windowsie.
Może niech inni się wypowiedzą?
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Alien Breed - Special Edition'92

Post IP: rejestrowane!

skoro temat stoi od 2 lat uznaję że problem rozwiązany, temat zamykam w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3513
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: Yesterday, 15:10
Online: 51d 7h 31m 28s
Location: Legnica
Lamps demolished: 1629 (+1238)
Reputation point: 2144
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests