Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

Po uruchomieniu każdego exeka na WinXp sp3 mam czarny ekran dopiero jak wcisnę F12 jest ustawiony defaultowo filtr (Null Filter). Dopiero po zmianie na ( D3D lub Scale 2x) jest ok. Ale też nie do końca, bo nie działa opcja save filtrów i nie zapamiętuje ustawień na stałe. Za każdym razem trzeba ręcznie zmieniać filtr aby pograć. Na Windows 7 niema takiego problemu.
User avatar
RoniWorlds Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 782
Joined: 22 May 2010, 21:57
Last Visit: Yesterday, 23:02
Online: 45d 23h 41m 25s
Highscores: 2
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1015
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

A jak zapisujesz filtr? W Configuration?
Pierwszy raz spotykam się z takim błędem ;)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12724
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 19:00
Online: 323d 21h 28m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

zmieniam filtr i na dole wybieram save
User avatar
RoniWorlds Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 782
Joined: 22 May 2010, 21:57
Last Visit: Yesterday, 23:02
Online: 45d 23h 41m 25s
Highscores: 2
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1015
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

Na XP musisz to zrobić w zakładce configuration
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12724
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 19:00
Online: 323d 21h 28m 29s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

U mnie wszystko śmiga idealnie. :mrgreen:
Elemelek Mistrz w układaniu butelek.

Image
User avatar
Elmek13 Poland (pl) Male
Dowódca Kasztanów
 
Posts: 3011
Joined: 01 Jun 2010, 11:57
Last Visit: Yesterday, 22:48
Online: 28d 6h 49m 28s
Location: Łódź
Lamps demolished: 1197 (+938)
Reputation point: 846
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

U mnie o dziwo też. A także jak Roni, mam XP Sp3.
User avatar
Rekkimaru Poland (pl) Male
Last Ronin
 
Posts: 1638
Joined: 11 Sep 2010, 14:55
Last Visit: 21 Sep 2019, 18:26
Online: 95d 1h 51m 52s
Location: Netherrealm
Highscores: 6
Lamps demolished: 121 (+173)
Reputation point: 1282
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Dziwny problem na Xp sp3 z Exekami

Post IP: rejestrowane!

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3514
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: Yesterday, 11:10
Online: 51d 7h 35m 9s
Location: Legnica
Lamps demolished: 1629 (+1238)
Reputation point: 2144
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests