Gods [priorytet naprawy: nie wymaga naprawy]

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Gods [priorytet naprawy: nie wymaga naprawy]

Post IP: rejestrowane!

Siemka
Niestety do listy problemowych dorzucam "Gods". Podczas ładowania się, gra się wyłącza.
Pozdrawiam

***
! Wiadomość administracyjna.

Zweryfikowano zgłoszenie @K9Darek.
Usterka występuje sporadycznie na niektórych komputerach przy pierwszym uruchomieniu. Obecna priorytet naprawy: nie wymaga naprawy.
Jeżeli błąd będzie występował większą ilość razy - prosimy o wiadomość.
Last edited by Anthrox on 10 Mar 2018, 22:41, edited 1 time in total.
Reason: Dodano wiadomość administracyjną.
User avatar
K9Darek Germany (de) Male
User level 1
 
Posts: 89
Joined: 01 Mar 2018, 17:34
Last Visit: Yesterday, 11:04
Online: 18d 12h 11m 1s
Lamps demolished: 16501 (+11491)
Reputation point: 10
Żołnierz

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Mi się odpala
Image
Napisz coś więcej, w którym momencie?, odpalasz trainer czy bez?, jaki windows.
Poradniki - Nowa odsłona!
WinUAE

Image
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
Chrumcio
 
Posts: 1211
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Yesterday, 22:48
Online: 80d 13h 22m 33s
Highscores: 1
Lamps demolished: 144 (+259)
Reputation point: 850
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Ver. 2.6
Win7(widać przeca :P)
Z trainerem
Napisy --> Tytuł: GODS --> LOADING --> czarna dziura.

Bez trainera działa.
Last edited by K9Darek on 09 Mar 2018, 09:47, edited 1 time in total.
User avatar
K9Darek Germany (de) Male
User level 1
 
Posts: 89
Joined: 01 Mar 2018, 17:34
Last Visit: Yesterday, 11:04
Online: 18d 12h 11m 1s
Lamps demolished: 16501 (+11491)
Reputation point: 10
Żołnierz

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

K9Darek wrote:Win7(widać przeca :P)

A bo chce mi się za każdym razem lukać :P Równie dobrze możesz na innym kompie / lapku odpalać z innym systemem :D

Potwierdzam, z trainerem gra się nie uruchamia :huh:
Poradniki - Nowa odsłona!
WinUAE

Image
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
Chrumcio
 
Posts: 1211
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Yesterday, 22:48
Online: 80d 13h 22m 33s
Highscores: 1
Lamps demolished: 144 (+259)
Reputation point: 850
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Gra z trainerem = czarny ekran WIN 7.
Elemelek Mistrz w układaniu butelek.

Image
User avatar
Elmek13 Poland (pl) Male
Dowódca Kasztanów
 
Posts: 2869
Joined: 01 Jun 2010, 11:57
Last Visit: Yesterday, 21:49
Online: 26d 15h 42m 16s
Location: Łódź
Lamps demolished: 1197 (+938)
Reputation point: 841
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Wy macie czarny ekran, a mi giera się wyłącza :-E
Poradniki - Nowa odsłona!
WinUAE

Image
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
Chrumcio
 
Posts: 1211
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Yesterday, 22:48
Online: 80d 13h 22m 33s
Highscores: 1
Lamps demolished: 144 (+259)
Reputation point: 850
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

chrumcio wrote:Wy macie czarny ekran, a mi giera się wyłącza :-E
Z trainerem też?
User avatar
K9Darek Germany (de) Male
User level 1
 
Posts: 89
Joined: 01 Mar 2018, 17:34
Last Visit: Yesterday, 11:04
Online: 18d 12h 11m 1s
Lamps demolished: 16501 (+11491)
Reputation point: 10
Żołnierz

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Wywala do win za pierwszym uruchomieniem, za każdym następnym już śmiga. :-E
@Kiv_Master I'm the screaming Kiv!!!
User avatar
Kiv_Master Germany (de) Male
BANNED
 
Posts: 904
Joined: 17 Feb 2011, 21:44
Last Visit: 11 Jul 2018, 09:09
Online: 67d 14h 23m 53s
Location: Hamburg/Katowice
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Ciekawe, na pewno rzucę okiem :)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12377
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:10
Online: 311d 25m 5s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

K9Darek wrote:
chrumcio wrote:Wy macie czarny ekran, a mi giera się wyłącza :-E
Z trainerem też?

Tak, bez trainera odpala się normalne, z wyłącza się giera.
Poradniki - Nowa odsłona!
WinUAE

Image
User avatar
chrumcio Poland (pl) Male
Chrumcio
 
Posts: 1211
Joined: 19 Aug 2011, 16:33
Last Visit: Yesterday, 22:48
Online: 80d 13h 22m 33s
Highscores: 1
Lamps demolished: 144 (+259)
Reputation point: 850
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Mnie się uruchamia wersja z trainerem i bez trainera. Na początku był przez bodajże 2-3 sekundy czarny ekran bo prawdopodobnie whdload wykonywał ładowanie slava? :mysli: Jednak za drugim razem czarnego ekranu nie było w ogóle.
Mam Windwos 7 Home Premium z service packiem i kilka starych aktualizacji do gier, które tego wymagały. Aktualizacje automatyczne wyłączone praktycznie od zawsze. Kiedy miałem zainstalowana poprawkę do WannaCry egzeki 2.5 nie ładowały mi się tylko miałem komunikat o błędzie "virtualapp ....coś tam" Po odinstalowaniu tej poprawki śmigają mi nawet 2.1! Jednak nikomu tego nie polecam bo bezpieczeństwo może ucierpieć bardzo mocno ! ;)
Image
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2527
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: 16 Feb 2019, 23:17
Online: 65d 15h 43m 9s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 693
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

Kiv_Master wrote:Wywala do win za pierwszym uruchomieniem, za każdym następnym już śmiga. :-E


Rzeczywiście, za którymś razem odpala i z trainerem.
User avatar
K9Darek Germany (de) Male
User level 1
 
Posts: 89
Joined: 01 Mar 2018, 17:34
Last Visit: Yesterday, 11:04
Online: 18d 12h 11m 1s
Lamps demolished: 16501 (+11491)
Reputation point: 10
Żołnierz

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

K9Darek wrote:
Kiv_Master wrote:Wywala do win za pierwszym uruchomieniem, za każdym następnym już śmiga. :-E


Rzeczywiście, za którymś razem odpala i z trainerem.


Widać slave jest bardziej problematyczny w tym exeku. :tak:
Image
User avatar
ihtius Poland (pl) Male
User level 11
 
Posts: 2527
Joined: 03 Jan 2011, 19:33
Last Visit: 16 Feb 2019, 23:17
Online: 65d 15h 43m 9s
Location: Lublin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 693
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Gods

Post IP: rejestrowane!

U mnie od razu zaskoczyło - odpaliłem wersję z trainerem.
Proszę o więcej szczegółów! Być może problem występuje jak u kolegów - sporadycznie.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12377
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:10
Online: 311d 25m 5s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Gods [priorytet naprawy: nie wymaga naprawy]

Post IP: rejestrowane!

Dzisiaj poszło za pierwszym razem bez zgrzytów z trainerem.. :-P
User avatar
K9Darek Germany (de) Male
User level 1
 
Posts: 89
Joined: 01 Mar 2018, 17:34
Last Visit: Yesterday, 11:04
Online: 18d 12h 11m 1s
Lamps demolished: 16501 (+11491)
Reputation point: 10
Żołnierz

Re: Gods [priorytet naprawy: nie wymaga naprawy]

Post IP: rejestrowane!

No to problem obserwować - wydaje się być incydencjalny.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12377
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 22:10
Online: 311d 25m 5s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests