Problem z dzwiękiem

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

Witam.
Pisałem już na ten temat. Mam problem z dzwiękiem w exekach na moim laptopie COMPAQ Presario CQ56. I to we wszystkich bez wyjątku. Na kompie stacjonarnym działa wszystko bez zarzutu, nigdy nie mialem żadnego problemu. Nie mam pojęcia czemu na tym laptopie mi nie działa. Sprawdzałem na kilku innych i też nie ma problemu. Jedynie u mnie. Po odpaleniu exeka dzwiek tak jak by zwalniał i strasznie trzeszczy i nakłada sie na siebie. Gra tez przycina czasami. Nie wiem co jest przyczyna tego? Może sterowniki? Dodam że laptom jest nowy. Nic nie kombinowałem w nim ani niczego nie doinstalowywałem, sterowniki sa zainstalowane od początku.
Ma ktoś jakis pomysł czemu tak się dzieje??
Z góry dzieki za pomoc.
User avatar
MATiVIP83 Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 34
Joined: 26 May 2010, 16:02
Last Visit: 19 Sep 2019, 20:31
Online: 2d 12h 46m 12s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: -50

Re: Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

Wejdź w opcje w zakładce sound zmień źródło dźwięku,może ci coś da.
User avatar
phl22 United Kingdom (uk) Male
User level 1
 
Posts: 56
Joined: 26 May 2010, 10:25
Last Visit: Yesterday, 09:31
Online: 5d 5h 56m 55s
Location: Newark-UK(Zabrze)
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 100
Doradca postowyDoradca postowy

Re: Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

Pod F12 -> Filters -> daj na Direct3D, jak to nie pomoże, daj na null/none.
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

Dzięki wielkie.
Direct3D załatwił sprawę. Wiszę piwo :-) :amen:
User avatar
MATiVIP83 Poland (pl) Male
User level 0
 
Posts: 34
Joined: 26 May 2010, 16:02
Last Visit: 19 Sep 2019, 20:31
Online: 2d 12h 46m 12s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: -50

Re: Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

Filtry możesz też zmienić zaraz na starcie exeka, ale 3 diody (NumLock, ScrollLock i Capslock) muszą być zapalone.
Chcemy to zmienić przy najbliższej okazji, aby do tego tylko CapsLock wystarczyl ;)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12717
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Yesterday, 23:44
Online: 323d 18h 13m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Problem z dzwiękiem

Post IP: rejestrowane!

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3513
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: Yesterday, 15:10
Online: 51d 7h 31m 28s
Location: Legnica
Lamps demolished: 1629 (+1238)
Reputation point: 2144
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests