Stara treść:
Temat wraca do łask i trafia do stosownego działu - okazuje się, że czasem warto móc odpalić starego exeka V2.5.
Opowiem Wam przykrą sytuację - Windows przy szyfrowaniu Bitlockerem część większych archiwów mi uwalił, w tym jedno cenne archiwum Feeble Files z wersją polską (płytki kupiłem na Allegro, bo miałem tylko okrojoną wersję z KŚ Extra - gdzieś to się wala), niemiecką i angielską (tę ostatnią nie jest trudno dopaść na szczęście).

Sprawa przykra tym bardziej, bo robiłem kopie bezpieczeństwa - ale wszystkie kopie jakie posiadam mają to archiwum o wielkości 0 kB. Nie spodziewałem się, że Windows znienacka taki numer mi wykręci

Okazuje się również, że na dzień dzisiejszy koszmarnie trudno znaleźć wersję 4CD dla różnych wersji językowych - a wyszło ich trochę:
English, Polish, Deutsch, Francais, Italian, Espana...
Nawet wersje okrojone jak w przypadku wersji PL (3CD)
Mając starego exeka jestem w tym przypadku uratować pozycję.
[EDIT]
Mi niestety nie udało się systemu 7 zmusić do działania - zamiast się męczyć najlepiej zainstalować czysty obraz z Windows 7 x86 Home Premium bez łatek (czyli używanie internetu jest niewskazane) i voila.
Tak czy siak problem będzie zapomniany, jak w końcu wszystkie v2.5 zrobimy do nowej wersji.