Problemy z EXE v2.5

Tematy z rozwiązanymi problemami. Spójrz najpierw w te tematy czy problem nie występuje u ciebie zanim założysz nowy temat.

Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

Postanowiłem założyć ten temat w razie jakichkolwiek problemów.
jak jest niepotrzebny - usunąć

Nie wiem na ile będzie to pomocne Czerwonym ale program sprawdzający "niejasności" znalazł w rejestrze coś takiego:
Capture.PNG


CCleaner
http://www.piriform.com/ccleaner
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by SARTAM on 09 Mar 2011, 10:22, edited 1 time in total.
AMIGA RULEZ
piecety walą sandałem
User avatar
SARTAM Poland (pl) Male
User level 3
 
Posts: 236
Joined: 13 Jul 2010, 21:37
Last Visit: Yesterday, 20:44
Online: 10d 15h 51m 26s
Location: Poznań
Lamps demolished: 254 (+183)
Reputation point: 400
Chorąży TorpedaChorąży TorpedaChorąży TorpedaChorąży TorpedaChorąży Torpeda

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

to są w sumie niepotrzebne wpisy.

Na ich podstawie widać, że tcUAE chciałby dodać możliwość otwierania chociażby SGF za pomocą shella - to była taka testowa opcja i już tak zostało :-)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12718
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 01:42
Online: 323d 18h 15m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

no nie chcesz mi powiedziec ze nasze PRO (powtarzam "PRO" !!) exeki zostawiaja jakis niepotrzebny syf w kompie/rejestrze ? ;) oj bo sie poróżnimy, hehe
User avatar
Pancio Netherlands (nl) Male
Legenda
 
Posts: 1532
Joined: 27 Jun 2010, 03:34
Last Visit: 14 Sep 2019, 12:15
Online: 1542d 10h 57m 35s
Location: Rotterdam
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 1018
Kapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan BombaKapitan Bomba

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

Doceń różnicę - tcUAE chciałby takie coś zrobić, a Windows odnotował to w swoim rejestrze już sam.
Nie, nie zostawiają żadnego syfu. Poza tym co to za program wykrywający niejasności? Pochwal się :-)
User avatar
Anthrox Poland (pl) Male
Administrator `BO
 
Posts: 12718
Joined: 22 May 2010, 16:48
Last Visit: Today, 01:42
Online: 323d 18h 15m 17s
Highscores: 3
Lamps demolished: 166 (+147)

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

Jego móżg. :haha:
Elemelek Mistrz w układaniu butelek.

Image
User avatar
Elmek13 Poland (pl) Male
Dowódca Kasztanów
 
Posts: 3011
Joined: 01 Jun 2010, 11:57
Last Visit: Today, 10:35
Online: 28d 6h 47m 57s
Location: Łódź
Lamps demolished: 1197 (+938)
Reputation point: 846
ConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliereConsigliere

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

pewnie ten wspomniany w linku CCleaner ktory po uzyciu wy***prza pol systemu i trzeba walic formata ^^ syf jakich pelno w necie zostaw to gowno ! chcesz oczyscic system z badziewia uzyj Odkurzacza :P
User avatar
Last Samurai
 

Re: Problemy z EXE v2.5

Post IP: rejestrowane!

problem rozwiązany więc temat zamykam, w razie jakichkolwiek problemów piszcie wiadomość, a znów go otworze
Image

siedzi kot na pustyni i mówi :
ku***, nie ogarniam tej kuwety ^^
User avatar
tauri5 Poland (pl) Male
Legenda
 
Posts: 3513
Joined: 26 Nov 2011, 15:44
Last Visit: Yesterday, 15:10
Online: 51d 7h 31m 28s
Location: Legnica
Lamps demolished: 1629 (+1238)
Reputation point: 2144
Don CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon CorleoneDon Corleone


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Rozwiązane problemy

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests