Polski

Raport : Reputacja

Regulamin, komunikaty staffu forum...
Hardy
K9Darek wrote:Cholera, coś dziwnie się robi w Firmie. Co raz bardziej nerwowo, co raz to ostrzej. I to wśród stałych bywalców.
Tetryczeć zaczynacie?

Jest jeden temat zbiorczy dotyczący PiS, dyskusje i filmiki jak ten który wrzuciła Xandra powinny zatem tam trafiać a nie na każdą pierdołę zakładać nowy temat bo zamiast jednego wątku jest potem 10 różnych tematów dotyczących PiS i Kaczyńskiego z czego 90% z nich założone przez Xandrę dlatego grzecznie jej zwróciłem uwagę, a że w odpowiedzi postanowiła sobie z tego drwić to już może sobie sama podziękować za urlop.

Żeby była jasność, krytyka PiS czy innej partii nie jest zabroniona, ale nie potrzeba w tym celu zakładać pierdyliarda tematów.

EDIT: Zawieszenie wycofane po wyjasnieniu sprawy prywatnie. :ok1:
Page 8 of 8 8 https://forum.thecompany.pl/rzadowe-dyrektywy/raport-reputacja-t4474.html
2023-03-07T02:12:55+01:00

Re: Raport : Reputacja

K9Darek wrote:Cholera, coś dziwnie się robi w Firmie. Co raz bardziej nerwowo, co raz to ostrzej. I to wśród stałych bywalców.
Tetryczeć zaczynacie?

Jest jeden temat zbiorczy dotyczący PiS, dyskusje i filmiki jak ten który wrzuciła Xandra powinny zatem tam trafiać a nie na każdą pierdołę zakładać nowy temat bo zamiast jednego wątku jest potem 10 różnych tematów dotyczących PiS i Kaczyńskiego z czego 90% z nich założone przez Xandrę dlatego grzecznie jej zwróciłem uwagę, a że w odpowiedzi postanowiła sobie z tego drwić to już może sobie sama podziękować za urlop.

Żeby była jasność, krytyka PiS czy innej partii nie jest zabroniona, ale nie potrzeba w tym celu zakładać pierdyliarda tematów.

EDIT: Zawieszenie wycofane po wyjasnieniu sprawy prywatnie. :ok1:

2023-03-25T20:18:00+01:00

+ 50 pkt dla
@elmek13
@K9Darek
@Sethurial
@djmichas
@Atalante
@ihtius
@Hardy

za prawidłowe zgłoszenie incydentu, który odciął dostęp do strony i forum:
rzadowe-dyrektywy/komunikat-przerwa-dzialaniu-strony-forum-t7837.html#p86332

@elmek13 dostaje dodatkowe + 50 pkt z uwagi, że zgłoszenia dokonał najszybciej.

+ 25 pkt dla
@K9Darek -- za zgłoszenie zbędnego BBCode na czacie
@Wirus -- za zgłoszenie nieaktualnych danych o Programie EXE REQ.

+ 100 pkt dla @xandra - za motywację do ulepszenia BBCode [youtube]

Szanowni członkowie społeczności,

Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które przez lata wnoszą wiele wartości do naszej małej społeczności. Zawsze doceniam zaangażowanie i wkład, który przyczynił się do naszego sukcesu. Jednocześnie, jako prowadzący ranking prestiżu, jestem zobowiązany do zapewnienia, że punkty reputacji odzwierciedlają aktualne wkłady osób w społeczność.

W związku z tym, z pewnym smutkiem, muszę poinformować, że kilka osób, które w przeszłości wiele swoim wkładem wniosły, obecnie w żaden sposób nie pracują na swoją pozycję. Jako Prezes, jestem zobowiązany do zapewnienia, że punkty reputacji odzwierciedlają rzeczywiste zaangażowanie każdej osoby w społeczność.

Dlatego też podjąłem decyzję, że zmniejszę punkty reputacji tych osób, którzy obecnie nie przyczyniają się w znaczący sposób do naszej społeczności. Chciałbym jednak podkreślić, że jest to tylko tymczasowa decyzja, a te osoby w każdej chwili mogą zwiększyć swoje zaangażowanie w społeczność, aby odzyskać swoje punkty reputacji i ponownie pojawić się w rankingu TOP8 najbardziej prestiżowych osób Firmy.

Ponownie chciałbym podziękować wszystkim członkom społeczności, którzy przyczyniają się do naszego sukcesu. Cieszę się, że mam zaszczyt pracować z tak wspaniałymi ludźmi, którzy stale dążą do poprawy naszej społeczności.

Dziękuję.

tauri5, chrumcio, roki76
otrzymują zrównanie punktów reputacji do 1000 pkt.

2023-03-26T21:41:31+01:00

Zawsze to 1000 punktów ogórkowych, czyli więcej niż 0 :lol2: A na co te punkty można wymieniać? :-E

2023-03-26T22:09:21+01:00

Na Kinder niespodzianki. Spambot mi się chwalił, że Darek jest w co piąteja Elmek w co 15 ?

2023-03-26T23:20:04+01:00

santa13 wrote:Zawsze to 1000 punktów ogórkowych, czyli więcej niż 0 :lol2: A na co te punkty można wymieniać? :-E

Obecnie jeszcze nie było to rozpatrywane pod kątem wymian.
Na razie to daje pewny pogląd jaką ma się pozycję negocjacyjną względem innych użytkowników.
Algorytm @SpamBota uwzględnia punkty reputacji przy zapytaniach o dostęp do gier, ale to tylko jedna z wielu różnych zmiennych.

2023-03-27T00:48:59+01:00

No w sumie dla nowych to ma znaczenie pewnie :ok1: Ci bardziej zgrzybiali jak ja inaczej już na to spoglądają ;)

2023-05-21T22:47:16+01:00

+ 500 pkt dla @Elmek13 za dużą pomoc w dniu dzisiejszym.

+ 100 pkt dla @djmichas
+ 100 pkt dla @werniks

Za sugestie, które skłoniły mnie do wdrożenia zmiany w "Strefie PREMIUM"

pomysly-problemy/lista-dostepnych-gier-premium-t7929.html

+ 100 pkt dla @djmichas za zgłoszenie problemu, który przez lata zamiatany pod dywan, po wywleczeniu przez niego na światło dzienne - udało się naprawić:
pomysly-problemy/problem-forum-scalanie-postow-t7977.html

2023-06-11T20:46:45+01:00

Pytanko: Czy można gdzieś na forum sprawdzić za co dostałem punkty reputacji ?
Wiem, że można kliknąć w zielone kwadraty - ale są tam tylko wyszczególnione "punkty reputacji dodane/odjęte? za pomocą łapek w górę i dół" .

2023-06-11T21:37:24+01:00

djmichas wrote:Pytanko: Czy można gdzieś na forum sprawdzić za co dostałem punkty reputacji ?
Wiem, że można kliknąć w zielone kwadraty - ale są tam tylko wyszczególnione "punkty reputacji dodane/odjęte? za pomocą łapek w górę i dół" .

Zarządzaj profilem - Prywatne wiadomości - Odebrane.
W wyszukiwarce wiadomości wpisz: Przyznano Ci reputację!
Voila!

2023-09-06T20:35:57+01:00

@santa13 +EXP za zgłoszenie scammera na forum.

Return to Rejestracja & Informacje