K9Darek wrote:Cholera, coś dziwnie się robi w Firmie. Co raz bardziej nerwowo, co raz to ostrzej. I to wśród stałych bywalców. Tetryczeć zaczynacie?
Jest jeden temat zbiorczy dotyczący PiS, dyskusje i filmiki jak ten który wrzuciła Xandra powinny zatem tam trafiać a nie na każdą pierdołę zakładać nowy temat bo zamiast jednego wątku jest potem 10 różnych tematów dotyczących PiS i Kaczyńskiego z czego 90% z nich założone przez Xandrę dlatego grzecznie jej zwróciłem uwagę, a że w odpowiedzi postanowiła sobie z tego drwić to już może sobie sama podziękować za urlop.
Żeby była jasność, krytyka PiS czy innej partii nie jest zabroniona, ale nie potrzeba w tym celu zakładać pierdyliarda tematów.
EDIT: Zawieszenie wycofane po wyjasnieniu sprawy prywatnie. HardyPage 8 of 88https://forum.thecompany.pl/rzadowe-dyrektywy/raport-reputacja-t4474-140.htmlhttps://forum.thecompany.pl/rzadowe-dyrektywy/raport-reputacja-t4474.html
K9Darek wrote:Cholera, coś dziwnie się robi w Firmie. Co raz bardziej nerwowo, co raz to ostrzej. I to wśród stałych bywalców. Tetryczeć zaczynacie?
Jest jeden temat zbiorczy dotyczący PiS, dyskusje i filmiki jak ten który wrzuciła Xandra powinny zatem tam trafiać a nie na każdą pierdołę zakładać nowy temat bo zamiast jednego wątku jest potem 10 różnych tematów dotyczących PiS i Kaczyńskiego z czego 90% z nich założone przez Xandrę dlatego grzecznie jej zwróciłem uwagę, a że w odpowiedzi postanowiła sobie z tego drwić to już może sobie sama podziękować za urlop.
Żeby była jasność, krytyka PiS czy innej partii nie jest zabroniona, ale nie potrzeba w tym celu zakładać pierdyliarda tematów.
EDIT: Zawieszenie wycofane po wyjasnieniu sprawy prywatnie.
dostaje dodatkowe + 50 pkt z uwagi, że zgłoszenia dokonał najszybciej.
+ 25 pkt dla @K9Darek -- za zgłoszenie zbędnego BBCode na czacie @Wirus -- za zgłoszenie nieaktualnych danych o Programie EXE REQ.
+ 100 pkt dla @xandra - za motywację do ulepszenia BBCode [youtube]
Szanowni członkowie społeczności,
Chciałbym podziękować wszystkim osobom, które przez lata wnoszą wiele wartości do naszej małej społeczności. Zawsze doceniam zaangażowanie i wkład, który przyczynił się do naszego sukcesu. Jednocześnie, jako prowadzący ranking prestiżu, jestem zobowiązany do zapewnienia, że punkty reputacji odzwierciedlają aktualne wkłady osób w społeczność.
W związku z tym, z pewnym smutkiem, muszę poinformować, że kilka osób, które w przeszłości wiele swoim wkładem wniosły, obecnie w żaden sposób nie pracują na swoją pozycję. Jako Prezes, jestem zobowiązany do zapewnienia, że punkty reputacji odzwierciedlają rzeczywiste zaangażowanie każdej osoby w społeczność.
Dlatego też podjąłem decyzję, że zmniejszę punkty reputacji tych osób, którzy obecnie nie przyczyniają się w znaczący sposób do naszej społeczności. Chciałbym jednak podkreślić, że jest to tylko tymczasowa decyzja, a te osoby w każdej chwili mogą zwiększyć swoje zaangażowanie w społeczność, aby odzyskać swoje punkty reputacji i ponownie pojawić się w rankingu TOP8 najbardziej prestiżowych osób Firmy.
Ponownie chciałbym podziękować wszystkim członkom społeczności, którzy przyczyniają się do naszego sukcesu. Cieszę się, że mam zaszczyt pracować z tak wspaniałymi ludźmi, którzy stale dążą do poprawy naszej społeczności.
Dziękuję.
tauri5, chrumcio, roki76 otrzymują zrównanie punktów reputacji do 1000 pkt.
santa13 wrote:Zawsze to 1000 punktów ogórkowych, czyli więcej niż 0 A na co te punkty można wymieniać?
Obecnie jeszcze nie było to rozpatrywane pod kątem wymian. Na razie to daje pewny pogląd jaką ma się pozycję negocjacyjną względem innych użytkowników. Algorytm @SpamBota uwzględnia punkty reputacji przy zapytaniach o dostęp do gier, ale to tylko jedna z wielu różnych zmiennych.
Pytanko: Czy można gdzieś na forum sprawdzić za co dostałem punkty reputacji ? Wiem, że można kliknąć w zielone kwadraty - ale są tam tylko wyszczególnione "punkty reputacji dodane/odjęte? za pomocą łapek w górę i dół" .
djmichas wrote:Pytanko: Czy można gdzieś na forum sprawdzić za co dostałem punkty reputacji ? Wiem, że można kliknąć w zielone kwadraty - ale są tam tylko wyszczególnione "punkty reputacji dodane/odjęte? za pomocą łapek w górę i dół" .
Zarządzaj profilem - Prywatne wiadomości - Odebrane. W wyszukiwarce wiadomości wpisz: Przyznano Ci reputację! Voila!