request for adf file

request for adf file

Post IP: rejestrowane!

dear fellow Amiga Classic.
it was only recently that i found your site, its really a nice site.
i like the idea to play your old Amiga games wherever you want.

i have installed on my wii the UAE-Wii edition and its working just fine.
however, i would like to play Supercars I (the second i did not like).
now i've tried really every copy on the internet in ADF format.

it would start-up just fine, but when the intro is finished it crashes the emulator.
it's really frustrating as you might understand.

if there is any way you could send me your original adf file for Supercars via mail? (or maybe just one that works)
i would very much appreciate that. then i could play on my wii and a (really) big screen at home.
thank you very much, New Jersey
User avatar
newjersey Netherlands (nl) Male
User level 0
 
Posts: 2
Joined: 14 Feb 2013, 10:06
Last Visit: 13 Mar 2013, 12:57
Online: 1h 43m 27s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0

Re: request for adf file

Post IP: rejestrowane!

Hello. Download full version working under WHDLoad from: http://whdownload.com/games.php?name=a& ... ton=Search but if you need original adfs, you can try rename Disk.1 and Disk.2, but they are not standard adf file size, probable dumped by RawDic during install. Also like I see in readme file, game have some protection which was removed by slave. So you still can have problems, but always you can try your luck with hard disk version.
Pozdrawiam / Best regards: olesio
User avatar
olesio Poland (pl) Male
BANNED
 
Posts: 1489
Joined: 22 May 2010, 23:47
Last Visit: 01 Jul 2017, 15:30
Online: 56d 19h 19m 31s
Location: Szczecin
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 111
Doradca postowyDoradca postowy

Re: request for adf file

Post IP: rejestrowane!

thank you, i will try and do the renaming of the disk.1 and disk.2 files.
i also wanted to install the WHDLoad under my Wii/Amiga, but i found it very technical.
i mean its not that i'm stupid, but i found it really technical story. installing ClassicWB first and making the HD0: work... also i could not find a manual or guide anywhere to do this with UAE-Wii.
if there is anyone here with clues/ideas i would appreciate that.
New Jersey
User avatar
newjersey Netherlands (nl) Male
User level 0
 
Posts: 2
Joined: 14 Feb 2013, 10:06
Last Visit: 13 Mar 2013, 12:57
Online: 1h 43m 27s
Lamps demolished: 0 (+0)
Reputation point: 0


  • Similar topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to Technical questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests