No patrz, a ja myślałem, że mi zgubił całą mapę klawiatury i powinienem każdy klawisz wprowadzić po kolei. My saviour!
Będziecie robić RTG?
Swoją drogą, wiem że lista moich REQ jest obecnie wyczerpana, przynajmniej dopóki nie wyjdzie jeszcze parę części NFS, ale jest jeszcze jedna świetna, acz z racji tego że późno wyszła, mało znana gra na Amigę. Tj. Payback. Czyli w zasadzie takie GTA, ale w 3D (z RTG kamera jest nawet obrotowa), można na split screenie grać we czterech nawet - jest miód. Edytor własnych map (mam nawet 3 miasta zrobione własne, które leżą gdzieś na ich serwerze). Może wam się spodoba i uznacie, że warto dać grze priorytet

Insza inszość, to że studio które grę zrobiło, nadal wydaje ją dla jakichś tam androidów, gejm bojów czy innych dziwadeł, więc nie wiem czy ktoś nie patrzyłby krzywo na ręce za skompanizowanie tej gry

EDIT: Nie wiem co jest z tą obsługą klawiatury i myszy w tych nowszych UAE, na wersji 1.46 wszystko mi działa, na nowej nie. Po wyłączeniu portu jak powiedziałeś, zaczęła mi działać klawiatura w GS faktycznie, ale w Wormsach nie działa mi mysz, a np. w w/w Paybacku na klawiaturze działa mi chyba tylko kursor w lewo.