Polski

Oryginalne dyski gry Rockstar: Never Trust Rotten Tangerines

Jesteś w posiadaniu obrazów/dyskietek, których próżno szukać na www oraz chociażby BBS?
Posiadasz fixa (byle nie Knorr) naprawiającego grę?
Podziel się z nami! My to chętnie wykorzystamy. A Ty w nagrodę zostaniesz w nim wyszczególniony jako główny oskarżony.
Shoonay Miałem to kiedyś, świetny polski menadżer zespołu muzycznego - jajcarskie intro, doskonała grafika podczas gry i genialna muzyka Krzysztofa Wierzynkiewicza który niedawno stworzył kilka utworków do takiej gierki co się Wiedźmin 2 nazywa ;)

Teraz już mi się tylko ta debilna czarno-czarna tablica kodów ostała, dyskietki chyba ktoś pożyczył... :-E

Jakby ktoś miał oryginalne flopy (Zeku?) możnaby o WuHeDelizacje poprosić, niby jest wersja Wanted Team z installerem na HD ale raz że trzeba nadal robić Assigny, wpisać litery zabezpieczające i odpalać przez KillAGA... to jeszcze nie działa mi na prawdziwej ami :(
Page 1 of 1 1 https://forum.thecompany.pl/unikatowe-obrazy-gier/oryginalne-dyski-gry-rockstar-never-trust-rotten-tangerines-t1756.html
2012-01-21T22:55:22+01:00
Miałem to kiedyś, świetny polski menadżer zespołu muzycznego - jajcarskie intro, doskonała grafika podczas gry i genialna muzyka Krzysztofa Wierzynkiewicza który niedawno stworzył kilka utworków do takiej gierki co się Wiedźmin 2 nazywa ;)

Teraz już mi się tylko ta debilna czarno-czarna tablica kodów ostała, dyskietki chyba ktoś pożyczył... :-E

Jakby ktoś miał oryginalne flopy (Zeku?) możnaby o WuHeDelizacje poprosić, niby jest wersja Wanted Team z installerem na HD ale raz że trzeba nadal robić Assigny, wpisać litery zabezpieczające i odpalać przez KillAGA... to jeszcze nie działa mi na prawdziwej ami :(

2012-01-28T10:37:49+01:00

Re: Oryginalne dyski gry Rockstar: Never Trust Rotten Tanger

Już nie cza, instalka gotowa :)

2012-01-28T17:21:18+01:00

Re: Oryginalne dyski gry Rockstar: Never Trust Rotten Tanger

Wspaniale - będzie dostępne do pobrania na whdownload.com ? :hee:

Return to Unikatowe obrazy gier