Polskie Gry;)
Elo. po temacie na PPA, odezwał się do mnie Leszek Kaczmarek -- grafik między innymi w grze Amipuzzle i Zenek Saper, pisał że gdzieś u swojej mamy ma Boxa Andromedy i Operacja Wąż Morski, więc może niedługo uda się przelać dane na formę obrazu;)
Re: Polskie Gry;)
Nareszcie na TC zajrzałeś ![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
![Diabełek ]:->](https://forum.thecompany.pl/images/smilies/diabelek.gif)
hey hey, zaglądałem jush wcześniej nawet co nieco sciągałem.. a ogólnie cierpię jak wszyscy na "chroniczny brak czasu"
.. coś uda mi się z czasu skrobnąć.. mhh może coś bym wam strefę pozaśmiecał..zrobiłem trochę ADF-ów..

Chyba warto - u nas nie zginie 
Tylko musisz ładnie popakować w rar - gdybyś miał problemy z wrzuceniem moge Ci zrobić konto FTP i ja bede wrzucał do strefy

Tylko musisz ładnie popakować w rar - gdybyś miał problemy z wrzuceniem moge Ci zrobić konto FTP i ja bede wrzucał do strefy

haha a piosnka dobra, taką ciupaszkę jak ma wodzirej w zakopcu widziałem.. 
-- 18 Lut 2011, 00:51 --
mhh jak sze(ry)f chce jest tego trochi..

-- 18 Lut 2011, 00:51 --
mhh jak sze(ry)f chce jest tego trochi..
Przejdźmy do konkretów - ILE! 
ok 270 plików.. kilka tytułów po kilka adf'ów, popakować w jeden, no to klika tych archiwów będzie..
w sumie moglbys zrobić jedną paczkę podpisaną jako zbiór unikatów - do 4 GB zgadzam się 

aha czyli będę mógł jeszcze dorzucić dwa .iso Twin Spark Softu

orajt odezwę się jutro, bo dziś jush dziadek mi oczy piaskiem zasypuje..
I się przywitaj, bo Panda sie na Ciebie zwali 

Witaj Zeku
Jeżeli wśród tych gier, znalazł by się taki unikat jak "Kości zostały rzucone" w pełnej wersji to nie obawiaj
się Pandy, ja ją Kasperskim zneutralizuje
A jak nie ma to też ok, ale fajnie by bylo zobaczyć ów grę pełną, bo wiem,
że chyba jest w sprzedaży, ale niech sobie będzie, bo Pan z efunzine już na mnie zarobil i to tyle, że raczej wystarczy.

się Pandy, ja ją Kasperskim zneutralizuje

że chyba jest w sprzedaży, ale niech sobie będzie, bo Pan z efunzine już na mnie zarobil i to tyle, że raczej wystarczy.
Witaj Olesio.. hehe to nie mam się czego bać, bo jest tam ta gra;)..
To fajnie, a jak możesz to wrzuć adfa lub dmsa do Strefy Zrzutu - jak będziesz miał chwilę czasu.
Pozostałe gry zapodaj tam gdzie Anthrox chciał i On później zapoda to reszcie zainteresowanych.
Pozostałe gry zapodaj tam gdzie Anthrox chciał i On później zapoda to reszcie zainteresowanych.
Apropo "Kości Zostały Rzucone", a konkretnie "pełnej wersji":

karteczka po prawej mówi wszystko
Jak ktoś chce - mam instrukcję oraz "pudełko", mogę zrobić fotki (zasadniczo, to miałem na dysku, ale ...ech, no się 'skasowały'->Windows bad shit
)
karteczka po prawej mówi wszystko

Jak ktoś chce - mam instrukcję oraz "pudełko", mogę zrobić fotki (zasadniczo, to miałem na dysku, ale ...ech, no się 'skasowały'->Windows bad shit

mareckuss: dzięki za odzew, jednak ja już ściągnąłem to co wrzucał nam Zeku, okazalo się że niby demo "Kości zostały rzucone" to również full wersja, pod warunkiem, że zna się myk z klawiszem HELP. A można o tym również przeczytać na płycie z produktami wydanymi przez TSS. Obraz iso OWEJ płyty również Zeku wrzucił i mam go. Teraz by się przydało by ktoś skombinował "Skocznego Jacusia", bo wśród gier w archiwum, ktore wrzucił Zeku, w podkatalogu Atares - "Skocznego Jacusia" niestety brak.
EDIT: a Janu... to znaczy Shoo to się bawi w Forumowego Profesora Miodka, także już poprawiłem, ale co z piszącymi "KÓŹWA gościu" i inne takie
Jedyny osobnik piszący QZWAGOSCIU przy każdej możliwej okazji już dawno nas nie odwiedza, a tym piszącym to dla jaj pozwalam, bo sam tak robię.
Niechaj pamięć o najdurniejszym trollu jakiego wpuszczono do siedziby firmy zostanie zachowana!
EDIT: a Janu... to znaczy Shoo to się bawi w Forumowego Profesora Miodka, także już poprawiłem, ale co z piszącymi "KÓŹWA gościu" i inne takie

Jedyny osobnik piszący QZWAGOSCIU przy każdej możliwej okazji już dawno nas nie odwiedza, a tym piszącym to dla jaj pozwalam, bo sam tak robię.

udało mi się kupić "Biga TSS", jak tylko dojdzie, tzn jak wpłacę kasę ( a Matki Pieniężnej jush blisko) zrobię .iso i podrzucę na FTP-a.. swoją drogą chyba tylko ja się bawię w te zgrywanie wszystkiego.. a niektóre dyskietki zobrazować to jak rzeźbienie w skale.. 

zrzucaj od razu do IPF - istnieje odpowiednie narzędzie 

tak wiem, ale chcę aby to był 100% pewniak, a kiedyś kiedy moje dd padną, nagram sobie to jeszcze raz w oryginale
..