scorpeus wrote:Gosciu nie denerwuj mnie!!
Jakbym śmiał Cię denerwować
scorpeus wrote:A jak chcesz sie poobrazac to ja ci tez moge pojechac bo nigdzie nie napisales ze ci chodzi o A-Monopoly
Skoro uważasz że nie pisałem o jaką mi grę chodzi to specjalnie dla Ciebie cytat poniżej.
biegu wrote:miałem kiedyś na amidze spolszczoną wersję
A-Mopoly. Niestety teraz nie potrafię nigdzie tej wersji znaleźć. Kiedyś z Anthroxem mieliśmy ją spolsczyć ale mój zapał do tego się skończył i pozostało na spolsczonej planszy

Za mądre to wszystko dla mnie. Może teraz by się znalazł ktoś kto zechciałby spolszczyć tą grę? Jest na planet emu w języku niemieckim. Był to najlepszy eurobiznes w jaki grałem, te wszystkie śmieszne na PC mogą się ładnie ukłonić i possać twórcą a-mopoly

Pogrubiłem specjalnie dla Ciebie
Do tego samego odniósł się później Anthrox tutaj proszę jest cytat:
Anthrox wrote:Ano - spolszczanie niestety jest mało wygodne bo trzeba na binarce operować - ale plansze nawet niezle opisales

- chodziło mu o plansze A-mopoly.
biegu wrote:To też nie jest problem bo w tej grze nie trzeba tłumaczyć nic dosłownie. Można np wpisać swoją historyjkę do tych w języku niemiecki. Np w niemieckim by była jakaś historyjka wynikiem czego musisz wrócić na start to po Polsku można wpisać "wpadłeś maluchem do dziury wracaj na start" - rozumiecie co mam na myśli?
I ja tutaj nadal o grze A-mopoly.
A Ty po tym stwierdziłeś że nie mam bladego pojęcia o przekładaniu z jednego języka na drugi

scorpeus wrote:albo jakis niedotentegowany jestes albo jakies problemy psychiczne masz ze soba skoro sam nawet nie wiesz o czym piszesz
Wiem przepraszam jestem nerwowy

buahaha... Problemy psychiczne, kto wie. Wiesz mówi się że nie ma ludzi zdrowych są tylko nie przebadani. Wiesz może warto się tak przejść do lekarza i zapytać co Ci dolega? No bo skoro uważasz że ja sam nie wiem o czym piszę to wydaje mi się już to podejrzane.
Tak teraz całkiem poważnie to jeżeli chcesz mieć do kogokolwiek pretensje o to że Ci pojechałem to możesz mieć je tylko do siebie, bo nie czytasz uważnie co się pisze, a od razu zarzucasz człowiekowi jakieś braki. Nie napisałbym Ci w ten sposób bo zwykle staram się być kulturalny, ale jak Ty postanowiłeś się przywitać ze mną takim tonem to dlaczego miałbym być dla Ciebie inny? Zresztą co do wkurzania, wyluzuj chłopaku to tylko internet