Polski

Mortal Kombat

Sorp stwierdził, że jest lepszy w jakąś grę, a Ty twierdzisz, że nie ma większego Asa niż Ty?
Skorzystajcie z "ustawki", aby poinformować o Waszej potyczce, a przy okazji zebrać publikę.
Pamiętajcie, że zakończone ustawki należy zamknąć / zgłosić moderatorowi.
tauri5 ja chętnie bym pograł, ale mam wersję konsolową i nie wiem czy jest możliwość gry z graczami PC Page 3 of 3 3 https://forum.thecompany.pl:443/ustawka/mortal-kombat-t2831.html
2014-02-07T15:07:07+01:00

Re: Mortal Kombat

ja chętnie bym pograł, ale mam wersję konsolową i nie wiem czy jest możliwość gry z graczami PC

2014-02-07T16:06:18+01:00

Przeniesione z czata:

W czasach MK2 na Amidze miałem takiego kumpla co się strasznie pieklił jak ze mną przegrywał, doszło do takiej sytuacji że nie chciał wybrać fightera przedemną bo stwierdził ze mam technikę "ludzi na ludzi" musiałem poprostu wybrać pierwszy :D

Potem w czasach UMK3 i PSX inny kumpel jak graliśmy u niego to nie pozwolił mi wyjść od siebie póki nie on wygrał.

Właśnie teraz czytając o "problemach" scorpa przypomniało mi się to i jeszcze jedno apropos spamujących jednym ciosem (np scorpion-komhir-fanga), uważam że oczywiscie wygranie jedną kombinacją ciosów całego pojedynku jest bezsensu, ale nie ma się co obrażać tylko wystarczy wypracować technikę obrony i kontra, wtedy taki delikwent szybko się znudzi/załamie.

A tak już całkiem poważnie to pytanie do Scorpa: czy jeśli ktoś napadnie Cię w ciemnej uliczce to bedziesz się bronił efektownie żeby ładnie wyglądało, stosując szeroką gamę ciosów, czy efektywnie żeby jak najłatwiej i najlepiej się obronić? :-E

Poprostu FIGHT! FIGHT! FIGHT! no i obowiązkowo FINISH HIM!

2014-02-07T22:39:23+01:00

Kiv jak granie w gierkę porównujesz do napadu w ciemnej uliczce to mam dla ciebie złą wiadomość odnośnie uzależnienia i przepisuję terapię wstrząsową w psychiatryku ;> Wczoraj znów grałem z nim i znów było dość wyrównanie, tym razem bez pieprzenia, że jest lepszy i wygrywa. Dalej jedynie w tych naszych pojedynkach nie ma zasady, że wezmę tego to wygram na pewno a jak innego to na pewno przegram. Już trochę się oduczył kapuścić jak zastosowałem jego metodę gry i trochę więcej zacząłem blokować. Nadal ratują go jednak farty i x-raye, dzięki którym często wygrywa i często nie widać skilla a czysty przypadek.

-- 07 Lut 2014, 22:32 --

Dzisiejsza potyczka skończyła się wynikiem 15:5 i rage quitem Scorpa

Idź do szkoły i naucz się liczyć, było praktycznie po równo ;> a rage quita nie było żadnego bo wyszedłem w trakcie twojego fatality bo już nie chciało mi się grać i tyle, co miałem ci napisać, że wychodzę? List pożegnalny napisać? Śmieszny jesteś! Jak taki dzieciaczek z przedszkola.
śmieję się z tego że Scorp obwieszcza się growym mistrzem

Gdzie ja się obwieszczam mistrzem? Pokaż palcem! (może być też inną kończyną jeśli posiadasz)
90% walk z nim wygrywam

Chyba we śnie ;> Oj serio zacznę nagrywać każdą walkę, poświęcę kilkanaście gigabajtów ale nagram i skończyć pieprzyć głupoty o 90%, ty serio masz jakiś kompleks odnośnie matmy, albo nikt cię liczyć nigdy nie nauczył.

a jego wypisywanie bzdur typu że używałem jednego ciosu rozśmiesza mnie jeszcze bardziej

To wytłumacz czemu się z tym pohamowałeś po tym jak o tym tutaj wspomniałem? Nagranie zrobię i nie uprzedzę nawet kiedy!

-- 07 Lut 2014, 22:34 --

A ty johnx gadasz pierdoły jak byś nigdy w bijatyki nie grał!

2014-02-07T23:03:33+01:00

scorpeus wrote:Kiv jak granie w gierkę porównujesz do napadu w ciemnej uliczce to mam dla ciebie złą wiadomość odnośnie uzależnienia i przepisuję terapię wstrząsową w psychiatryku ;> Wczoraj znów grałem z nim i znów było dość wyrównanie, tym razem bez pieprzenia, że jest lepszy i wygrywa. Dalej jedynie w tych naszych pojedynkach nie ma zasady, że wezmę tego to wygram na pewno a jak innego to na pewno przegram. Już trochę się oduczył kapuścić jak zastosowałem jego metodę gry i trochę więcej zacząłem blokować. Nadal ratują go jednak farty i x-raye, dzięki którym często wygrywa i często nie widać skilla a czysty przypadek.

-- 07 Lut 2014, 22:32 --

Dzisiejsza potyczka skończyła się wynikiem 15:5 i rage quitem Scorpa

Idź do szkoły i naucz się liczyć, było praktycznie po równo ;> a rage quita nie było żadnego bo wyszedłem w trakcie twojego fatality bo już nie chciało mi się grać i tyle, co miałem ci napisać, że wychodzę? List pożegnalny napisać? Śmieszny jesteś! Jak taki dzieciaczek z przedszkola.
śmieję się z tego że Scorp obwieszcza się growym mistrzem

Gdzie ja się obwieszczam mistrzem? Pokaż palcem! (może być też inną kończyną jeśli posiadasz)
90% walk z nim wygrywam

Chyba we śnie ;> Oj serio zacznę nagrywać każdą walkę, poświęcę kilkanaście gigabajtów ale nagram i skończyć pieprzyć głupoty o 90%, ty serio masz jakiś kompleks odnośnie matmy, albo nikt cię liczyć nigdy nie nauczył.

a jego wypisywanie bzdur typu że używałem jednego ciosu rozśmiesza mnie jeszcze bardziej

To wytłumacz czemu się z tym pohamowałeś po tym jak o tym tutaj wspomniałem? Nagranie zrobię i nie uprzedzę nawet kiedy!

-- 07 Lut 2014, 22:34 --

A ty johnx gadasz pierdoły jak byś nigdy w bijatyki nie grał!

Nie płacz już tyle, wyślij tą Ruską mafię po mnie jaką mnie na gg straszyłeś. :lol2:

2014-02-07T23:17:16+01:00

Weź skończ sr** już! Jak ci powiedziałem, że bierz pada i graj to powiedziałeś, że masz coś ważniejszego do roboty, więc mi tu już dzieciaku nie pieprz! I ogarnij się małolat zanim kogoś jeszcze od pedałów zaczniesz wyzywać. Póki co antka i mnie zobaczymy kto następny będzie [cenzura]

[Elmek13]

2014-02-07T23:22:09+01:00

scorpeus wrote:Weź skończ sr** już! Jak ci powiedziałem, że bierz pada i graj to powiedziałeś, że masz coś ważniejszego do roboty, więc mi tu już dzieciaku nie pieprz! I ogarnij się małolat zanim kogoś jeszcze od pedałów zaczniesz wyzywać. Póki co antka i mnie zobaczymy kto następny będzie ślunski wieprzku ;>

No no, ktoś tu obraża na forum :hee: mogę grać kiedy chcę a tobie [cenzura]. ]:->

[Elmek13]

2014-02-07T23:29:54+01:00

@Hardy: Warn za prowokowanie kłótni:

@Sorp: Udowodnij że tego nigdzie nie pisałeś inaczej wywalę kompletnie z forum.

Czy to jasne ?
Tyczy się to obu panów.

2014-02-07T23:39:53+01:00

@roki

No co jak co ale za obrazę Ślunska to powinien scorpik jakiś urlop na forum dostać. :mysli:

2014-02-07T23:57:03+01:00

KIv, wymazałem to co pisał do mnie. nie byłoby pewnie ci fajnie gdybyś był na stanowisku moderatora ;)

2014-02-08T07:20:11+01:00

Może by wprowadzić jakiś regulamin potyczek pozaforumowych, na podstawie których dałoby się stwierdzić co i jak było. Bez sensu są te kłótnie kto był lepszy jak się tego nie widzi. Inna sprawa. Czy włączenie nagrywania nie zakłóca gry? Nie spowalnia jej u osoby nagrywającej?

2014-02-08T09:12:52+01:00

Nie chodzi już o regulamin, ale z takimi pogadankami powinni uciekać raczej na GG/PW a tu troszkę wyluzować.

2014-02-08T15:02:04+01:00

Sprawa z Rokim wyjaśniona, nie popisałem się wczoraj za co już przeprosiłem. ;)

Nadal zapraszam na King Of The Hill czy jakąś potyczkę w MK. ;)

2014-02-12T02:04:16+01:00

Offtopic został wywalony do kosza. Od tego momentu proszę o trzymanie poziomu dyskusji inaczej temat zostanie zamknięty :wstyd:

Return to Ustawka