Polski

Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

Sorp stwierdził, że jest lepszy w jakąś grę, a Ty twierdzisz, że nie ma większego Asa niż Ty?
Skorzystajcie z "ustawki", aby poinformować o Waszej potyczce, a przy okazji zebrać publikę.
Pamiętajcie, że zakończone ustawki należy zamknąć / zgłosić moderatorowi.
Hardy Ostatnio więcej partyjek rozgrywamy na openie, niestety net Beboka zawodzi i często go wywala (niestety nie można wtedy dokończyć rozgrywki w całości), dzięki temu doszło kolejnych dwóch cweli do czarnej listy na pierwszej stronie. Co z wami Panowie? Zagraliście po kilka rund i już wymiękliście. :hee: Page 6 of 16 16 https://forum.thecompany.pl/ustawka/worms-armageddon-multiplayer-t2248.html
2013-01-03T23:13:16+01:00

Re: Worms Armageddon PL/ENG Multiplayer

Ostatnio więcej partyjek rozgrywamy na openie, niestety net Beboka zawodzi i często go wywala (niestety nie można wtedy dokończyć rozgrywki w całości), dzięki temu doszło kolejnych dwóch cweli do czarnej listy na pierwszej stronie. Co z wami Panowie? Zagraliście po kilka rund i już wymiękliście. :hee:

2013-01-04T01:22:28+01:00

Nikt z Tobą nie chce grać, bo jak ledwo kogoś wywali, to wychodzisz z gry. CZARNA LISTA!

2013-01-04T05:23:27+01:00

Jak widzę z komentarzy granie z wami musi być strasznie stresujące. Dziękuje nie skorzystam :lol2:

2013-01-04T08:44:02+01:00

Worms Hejtogeddon, mala rada zacznijcie grac w tanki, moze sie coopa nauczycie.

2013-01-04T11:59:44+01:00

A co wy tak z tymi Tankami? ;)

2013-01-04T14:13:05+01:00

ihtius wrote:Jak widzę z komentarzy granie z wami musi być strasznie stresujące. Dziękuje nie skorzystam :lol2:

To są zdrowe emocje graczy - o tak jak tu:

04:24
15:10
23:50

2013-01-04T18:08:16+01:00

Pffff, te Glizdy to jakaś kompletnie obrazoburcza i niechrześcijańska gra, całkowite przeciwieństwo Tanków gdzie czołgi się przyjaźnią i współpracują.

2013-01-04T18:18:21+01:00

To idź do swojego tematu - ja w "Świecie Czołgóf" nie reklamuję na chama robaków.

2013-01-04T18:26:47+01:00

Bo nie ma co reklamować, pozostał wam tylko wzajemny hejt bo grać nie umicie... :hee:

2013-01-04T19:29:02+01:00

Off-Top.

Ukryta treść:

-- 04 Sty 2013, 19:10 --

Weź do tego "Off-Top" na końcu "kropkę" dodaj, bo tak bez wygląda jak by jakiś buc źle wy edytował.

2013-01-04T21:43:04+01:00

Panowie, ja mam dość dziwny problem. Gdy chce wejść w WormNet pisze mi: "Connection, please wait" i ile bym nie czekał cały czas to samo. Wypakowywałem kilka razy i dalej nic. Pomocy.

2013-01-04T22:54:28+01:00

Anthrox wrote:Nikt z Tobą nie chce grać, bo jak ledwo kogoś wywali, to wychodzisz z gry. CZARNA LISTA!

Po jakiego ch*ja mam dokańczać rundę skoro i tak nie dokończymy partii bo wywalonego (1 z 3) gracza nie da się przywrócić?

voltawa wrote:Panowie, ja mam dość dziwny problem. Gdy chce wejść w WormNet pisze mi: "Connection, please wait" i ile bym nie czekał cały czas to samo. Wypakowywałem kilka razy i dalej nic. Pomocy.

Firewalla masz?

A wy pozostałe nicponie spamujcie gdzie indziej, to jest tylko dla maniaków Robaków. :hee:

Shoonay wrote:Bo nie ma co reklamować, pozostał wam tylko wzajemny hejt bo grać nie umicie... :hee:

Nie mogę się doczekać kiedy zagrasz z nami pokażesz nam jak się w to gra. ;> :hee:

2013-01-04T23:07:06+01:00

Przykro mi ale nie nauczę Was grać.
Trzeba mieć do siebie szacunek, dlatego nie gram, nie umiem i nie potrafię grać w tak słabe gry.

2013-01-04T23:08:22+01:00

Hardy wrote:Firewalla masz?

Już próbowałem z wyłączonym i dalej to samo. Już nie wiem co zrobić, żeby działało, a strasznie pograłbym po sieci.

2013-01-05T00:30:40+01:00

Hardy wrote:Po jakiego ch*ja mam dokańczać rundę skoro i tak nie dokończymy partii bo wywalonego (1 z 3) gracza nie da się przywrócić?

Tsss, tssss - komuś ciśnienie skoczyło? Nie powiedziałem nic takiego, żebyś brzydko się wyrażał.

@voltawa - zerknąłem skąd czerpiesz net:
Stowarzyszenie Amatorska Siec Komputerowa CiderNET

Podejrzewam, że wina niekoniecznie musi leżeć po stronie Twojego sprzętu - kierunek -> Twój Admin. Może używa jakiegoś przekierowania proxy dziwnego lub po prostu blokuje porty/protokół? W Worms widziałem opcje regulacji, ale ciężko Ci coś doradzić...

2013-01-05T14:45:02+01:00

Anthrox wrote:@voltawa - zerknąłem skąd czerpiesz net:
Stowarzyszenie Amatorska Siec Komputerowa CiderNET

Podejrzewam, że wina niekoniecznie musi leżeć po stronie Twojego sprzętu - kierunek -> Twój Admin. Może używa jakiegoś przekierowania proxy dziwnego lub po prostu blokuje porty/protokół? W Worms widziałem opcje regulacji, ale ciężko Ci coś doradzić...

No nic, dzięki. W Poniedziałek będę do nich dzwonił.

2013-01-05T15:43:41+01:00

Żeby nie było, że zostawiłem Cię z ręką w nocniku - pod wormnetem masz przycisk "Konfiguracja" - po wejściu będziesz miał coś takiego:
WA 2013-01-05 15-41-28-00.png

Można kombinować z ustawieniami, ale jak się nie czujesz mocny w tych sprawach - lepiej podpytać, bo co sieć to inne "prawa" ;)

2013-01-06T17:42:24+01:00

Od tego momentu rozmowy na temat czołgów będą wycinane z tego tematu :-)

2013-01-14T20:13:08+01:00

Uaktualniona czarna lista, doszło kilku graczy do partii, ale czekam na rewanż z Bebokiem I Antkiem. :hee:

2013-01-30T05:16:01+01:00

Uuuu, dawno nikt tu nie pisał - właśnie wrzucam poprawione Wormsy Armageddon (wersja zmodyfikowana).

Zmiany:
+ wersja całkowicie od nowa przygotowana na bazie ISO angielskiego (język polski - bez znaków PL)
+ wersja nadal 3.6.31.0 (niestety nie działa na Windows 8) - wersja 3.7.0.0 jest zbyt świeża i przez to nie mamy bajerów w postaci polskiego języka (pracuję nad tym) / modu Project X
+ poprawiono plik wa.exe / wkPX.dll, aby antywirusy mniej się pluły
+ dodano zestawy dodatkowych broni, naprawiono stare, zestaw PyroWeaps1 chwilowo zepsuty (jak ktoś nie wie jak używać nowych broni mogę napisać...)
+ naprawiono/wymieniono niektóre biblioteki PX (mod Project X)
+ aby grać w oknie trzeba samemu zmienić w PX.ini Windowed=0 na Windowed=1 - bo okno nie u wszystkich działa...
+ dodano dźwięki z filmu Psy (zrobione przez bebokusa)
+ dodano 500+ alternatywnych nagrobków / flag - niestety gra takich ilości nie obsługuje, więc trzeba poszukać w katalogu plików .rar - przejrzeć, a następnie wypakować w odpowiednie foldery w User\ (łatwizna)

Link ciągle ten sam (dostępny w poście nr #1) - zachęcam co jakiś czas pobierać, bo co jakiś czas uaktualniam paczuszkę - wersję "standardową" traktuję po macoszemu ;)

Return to Ustawka